Prečo ešte nespíte?

david23

tak napísalo mi to, že môj mail je už regnutý, tak som si dal poslať new heslo a neposlalo mi to nič, tak ešte počkam, prípadne sa potom regnem na iný mail

david23

ojka a teraz si sa pobavila nad tou hrubajzńou, alebo nad významom?:-)))hanbím sa za ňu:-((( ináč my sme tiež mali strašne málo kníh, čo sme kupovali. napr. teraz si máme kúpiť len jednu, ale keď z toho skúška nie je, nebudem zbytočne vyhadzovaať 13eur za povinne volitelný predmet. Teoretické písomky neznášam, ale snáď toho nebude veľa, keď je len 5. týždeň. Ach jaj, to už je fakt 5. týždeň, strašne to letííííííííí

ojka

david :DDD že mäkkí , teraz som sa pobavila :D také u nás nejak neplatí...
hej, máme aj cviko aj prednášky....
horšie je, že ten zápočet je čisto len teoria, lenže nie sú k tomu ani učebnice, a z prednášok sa nedá učiť.... no čo, nevadí, nejak to už zmákneme (-:O
vlastne, ked sa nad tým tak zamýšľam, tak tento semester som riadne ušetrila na učebnica, lebo zo žiadneho predmetu, čo máme tento semester, nemáme ani učebnice, ani skriptá, fascinujúce , ešte len to bude srandy :D

david23

akože máte písomku? Tak to máš aké zlééé:-( ale zvládneš to, neboj:-) hlavne teraz sú tí učitelia dosť mäkký, nebudú robiť problémy v piataku. a máte tento rok v rozvrhu len cviká, alebo aj prednášky?

ojka

tak skus napísať adminom do pripomienok (: hádam sa to nejak porieši....
oooo, tak to hej, to sa s tým pobav, keď z toho predmetu máte len seminárku... určite to zmákneš... ja si tiež akurat nejaké materiály na zápočet, čo máme v stredu.... ale to bude fiaskooooo.... (-:O

david23

tá seminárka má pointu v tom, že mám preložiť z angličtiny a skrátiť na 15 strán 50 stranový dokument o Nemecku:-) Nebudem sa s tým babrať, keď už nemáme z toho známky len zápočty. Hodím do translatora, poupravujem, porobím grafy, tabuľky a nahádžem ešte do prezentácie:-) stále mi nič nedošlo na mail ohľadom prihlásenia..:-(

ojka.

david, nespíme, ja len striehnem, kedy kto vstane :D
inak, to nevadí, že nie si profesional v tom, ide o to, že ťa to bavi/lo a to je super podľa mňa (:
nooo, tak to stredy, to máš ešte nejaký deň k dobru, tak šup šup,... aká téma? (:

david23

halóóó nespíme:-)
ojka, tak pracne som si vyhľadal môj posledný príspevok, že kedy som to všetko postíhal? Postíhal som toho ešte viac, len nikdy ma nič dlho nebavilo, takže nie som profesionál v ničom. Musím zbúchať seminárku do stredy, vôbec sa mi do toho nechce:-(