Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ZO zdravia :)
david, ak cakas mail so zdravia tak mne chodi do spamu, skus tam pozriet ci nei je schovany
lost, ehm, čoooo? dole na juhu sneží? si nerob zo mňa srandu, tu u nás krásne slniečko svieti, ani obláčik nevidno (:
dzana, ako ako? noooo, nooo, začal sa nám nový týždeň - nové povinnosti a pod ((-: a čo ty?
J111 (((((-: tak to si vyriešil na jedničku....
ale tak piť každý večer nie je asi najtriezvejšie riešenie :D
Ja som svoje problemy so spanim vyriesil svojsky, vcera som sa spil jak doga a uz spim jak babatko.
david, nieeeeee, nešlo o tvrdku, ale o ten význam :D lebo ma to fakt pobavilo... čo tam po gramatickej chybe, to ujde každému sem tam... ja bezpardonu píšem ako manták niekedy... niekedy mi uchodia celé písmenka, nie len ička ((;
veru, už je 5. týždeň, už sme v polovici... letí to, ty kokšo... ale ešte len teraz mi budú vlasy dupkom vstávať, toľko povinností mám pred sebou ....
hm, zaujímavé, koľko opletačiek s tou registraciou, ja som to mala šup-šup, i ked presne si už nepamatam ani čo všetko to odo mňa chcelo, predsa len to bolo už pred pár rokmi (-:O tak ešte vyčkaj chviličku...