Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
lost, kebych mala kooooooopec peňazí a kooooooooopec voľného času, ja bych šla... i čínu pozrieť i tam i onam i všetko, i tu šialenú ameriku :D niečo z nej.... no jo, keby bolo keby.... d-:
inko, jasné, že sme boli prví, najprvší, sme jednoducho suuuuper (:
ehm, a nie, nevidela som ten film (-:O ale toto sa už aj mne neraz stalo, že som stihala nejaký pototo film, takže sme ho nevideli dokonca... alebo pri sťahovaní padol net, nik si to nevšimol a v domnení, že sa to stiahlo celé sme kukali... oooooch...
lost, ja bych takú poznávaciu cestu vlakom brala, ja milujem cestovanie,... či už po slovensku, alebo aj po sibíri bych šla, kebych mohla :D
kokoos mam nerv.pozeram film pozeram a ide do tuheho a zrazu konec...stiahli sme nejaky posahany, juj... alebo aj ste niekto videli Muzi v nadeji rovno mi povedzte ako to skoncilo
ojka tak ale my sme tu boli prviiii :)
ďakujem inko (:
ehm :DDDD som otvorila teraz večer FB a viete, aká pesnička tam koluje teraz medzi priateľmi? tá "naša" CAROVNA !!! :DDDD
stastnu cestu a prijemnych spolucestujucich ti zelam :)
taaaaak to som rada, že v pohode....a diky za referencie, oukej, ja utekááám, šťastnú cestu mi zaželajte :D
pekný zvyšok dňa prajem (:
zlata, dakujem :) malo by to byt v pohode, jednym prikladom nas trochu prekvapila, spoluziacka stihla odfotit celu pisomku akurat si to preratavam
v BA svieti slnko, je prijemne :)
inko, áno, ja som ZA, slovíčko ČAROVNÝ ma presvedčilo :D
nooo tak dúfam, že zápočet dobre dopadne,... ale vidíš? myslela som na teba ?´:D behalo mi to po rozume....
oneeeeeee, poprosím hlásenie aktuálneho bratislavnského počasia, aby som vedela čo čoho idem (((-: