Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ojka

inko, vraj by to tak fungovať malo, ale či to tak funguje naozaj, to by som bola i ja rada zvedavá, lebo teraz mám tiež takú tému, že tam mám nejaké citácie zo zákonov, štandardov a pod (: lebo pri BC. práci som mala 0% zhodu... (-:O

[zruseny1]

oukej, to som chcela počuť. vlastne tam je rozdiel iba v uvodzovkach (plus ja citacie aj kurzivou davam)
a este jedna vec :D
ktosi mi vravel, ze tie citacie su vyňaté z kontroly originality, proste ked má niekto veľa citovaného, tak aby mu nenašlo veľkú zhodu a teda aj plagiátorstvo. Myslíš, že to tak funguje? to by bolo fajn :) pretože najpríklad spolužiačka si láme hlavú nad tým, či jej prácu vôbec uznajú. ona má samé citácie, takže sa bojí, či nebude mať veľkú zhodu

ojka

inko, nooooo, tak u nás sa to robí tak, že ked sa cituje, dáva sa to do uvodzoviek, a pod čiaru zdroj...
ked sa to parafrazuje, tak žiadne zátvorky, žiadne uvodzovky, len na koniec toho odseku (resp. vety a pod)sa dá klasicky referencia, a pod čiaru klasicky napísať zdroj, z ktorého si parafrazovala (:
inak, ten tvoj je riadny ťuťko potom, zachvíľu sa vyrovná už aj tej mojej tetuľke :D
hmmm, ale tak neviem, či som pomohla (:

[zruseny1]

J1 praveze je tam rozdiel, citacie davam do uvodzoviek, parafrazy su moje myslienky ale vytvorene za pomoci ineho zdroja, cize to do uvodzoviek nedavam, ale k obom, aj parafrazam aj citaciam davam rovnako poznamku pod ciarou
a nasi veduci taketo detailiky moc neriesia, lenze ja to chcem mat poriadne, je to moja vizitka, moje dieta :) moja pycha :D

J111

Dobre robis, ze parafrazy uvadzas ako citaty. Ja si uz nepamatam, ale jestvuju na to specialne knihy ako sa to presne ma robit.

[zruseny1]

ojka, no neozval, preto sa nemam s kym poradit :)
spoluziacka sa s nim nahodou zrazila na chodbe, tak ho hned slovne prepadla, on jej povedal ze to necital, necita a asi ani neplanuje citat....aaa ze reku tak podte kukneme sa na to teraz spolu, tak si tu jej pracu rychlo stiahol, otvoril, iba to ocami prebehol spolu s nou, 60 stran za dve minuty:D vraj to vyzera byt v pohode, takze takyto je on

no a moja otazka: citacie- ok, ale ked necitujem od slova do slova, iba som si pozicala myslienku, mnou mierne zmenenu tak sa jedna o parafrazu- vtedy davam tiez za tu vetu poznamku pod ciarou a do poznamky zdroj. Spoluziak mi vsak tvrdil, ze pri parafrazach sa poznamky pod ciaru nedavaju. vraj sa iba za tu vetu do hranatej zatvorky vlozi cislo zdroja. hmmm... ako, ja viem, ze kazdy si robi posvojom a nie je na to univerzalny "recept" len ma zaujima ako to robis ty

J111

Len o mrtvych dobre:D Trosku som sa nechal uniest:D Sorry. Hej, uz som cosi zjedol, tak uz by ma mohlo zacat brat na spanie:D

ojka

ehm, no kedze si si tu vynimku udelila, tak sa inko, pýtaj :D
inak, tak sa i ja spýtam, už sa ti ten tvoj ozval? :D