Prečo ešte nespíte?

[zruseny1]

že "asi", veď ty už si tak oťapená, že ani nevieš čo je pravda a čo nie:D
tak a teraz tu velím ja, haha :)

ojka

inko, uži si tú chvíľku slávy :DDDD
ehm, ale pozor, oblbováky s nanukom a okuliarmi nemali nič spoločné, vtedy som bola náhodou čistá :DDD asi :DD
padám (:

[zruseny1]

ojka tak to by vysvetlovalo viacero skutocnosti :D napriklad tvoje zabudnute okuliare v chladnicke, alebo chut na nanuk v tomto case :))
no utekaj, nikdy som si nemyslela, ze sa niecoho takeho dockam..... ze jaaaa budem vyhanat teba do postele :D

ojka

hmmm, no neviem, či sú tam nahraté i zakony.... každopádne to bude sranda :D
jo, inko, posledné dni som na oblbovákoch, tak je so mnou radosť i komunikovať :D ked sem tam náhodou tresnem blbosť, ktorá ani zmysel nebude dávať, tak sa vopred ospravedlnujem :D
pekné sny všetkým (:

[zruseny1]

cozee? ojka to nemyslis vazne:))) zase si si dala oblbovak vsak?:) taaak dobru noc, v klude si oddychni, ja som svoje otazky vycerpala :D a dakujem za objasnenie, bru noc

[zruseny1]

aj ja som mala nulu pri BP, ale vtedy bolo v databaze malo prac. a to ze mas zo zakonov a standardov by nemalo vadit, pretoze theses porovnava tusim iba s diplomovkami, bakalarkami a ucebnicami, ci?

ojka

oukej, myslím, že nadišiel môj čas, musím si vstúpiť do svedomia a ísť akože spať (-:O
GN všetkým aaaaaaa kdyby neco, kľudne budem konzultovať neskôr i dalej :D

[zruseny1]

J111 :D no to je jeden z pohladov :) jedna prof, si vysovene ziada aby bola prva kapitola plna citacii a zdrojov, lebo vraj cim viac poznamok pod ciarov, tym lepsie, davas tym najavo, kolko si toho prestudoval
a aj ked si vezmes nejaku dobru zahranicnu knihu, tak povacsinou je text iba na par riadkov a zbytok su malinke poznamky pod ciarov- takych 60-70%.