Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Zapíš ma, zapíš:-) to kde bola tá debata lost, v ktorej téme
tak tak, lost, mali by ste si vstúpiť do svedomia (:
martin, takže ťa pripisujeme ako tretieho na petíciu :D
lost, nooo, tak ka som včera videla nabúraný svoj vlastný bus, plus dve auta za nami, takže ja dosť často nervičkuje na šialených frajerských šoferov za volantom,grrrrrrrrr,....
lost, možno na teba zabudli :D alebo aká je šanca, že by ti bastien zjedol poštu? (to vieš, psíkovia sú vraj veľmi šikovní, ked dokážu zjesť i domáce ulohy :D)
... do hrašku... do fazuľky...:-)
tak mi tam tá fazuľa pasuje.
"INKO" DAJ SA NASPÄŤ" lebo lebo... Čo lebo?...
"LEBO"
ojka.
nie, neohrozoval :P
ale ludia ohrozovali mna :P
ono ak mam byt uprimny, mne nestoji za to robit blbosti v meste (ci na okreske), cize "piratit" lebo tam je to sialene, dnes som videl havarovanu R8 freecarmodel2011.info
a ked som sa ich snazil obist, pekne pomaly ako vzdy smerovku a cakam kedy to je bezpecne (i ked kludne by som sa mohol vopchat kdekolvek), ale ti blavaci nie a nie dat prednost.. este aj ukazuju rozne gesta :)
tak fajn, ale ti blavaci maju oktavie, to ked rozbiju, kupia nove a idu dalej :)
ale nech mi nikto neberie rychlost na dialnici :P ja ked idem 110km, proste DUSIM auto :P nie vsetky su tak skonstruovane :( co uz, musim kupit nejaku oktaviu.. (mimochodom statisticky mainsteam auta ohrozuju najviac :P )
vzdy mam strach, ked jazdim v meste, cize myslim za kazdeho naokolo :P
ale PRAZDNEEE dialnice :D tam nech mi da kazdy POKOJ :P :) ked sa roztrepem, upracem po sebe :D
sakra este stale mi nedoslo predvolanie :P co tam robia :D
spíšeme petíciu za návrat Inko na zdravie.sk? ((-:O
lost, som rada, že berieš na vedomie moju prosbu o bezpečnosť ľudí v tvojom okolí :D dnes si nikoho neohrozoval?
martin, že fazuľa ((((-: má to nejaký bližší význam, prečo si ju tak oslovil? :D
dobrá víla, teraz sa cítim ako riadna mrcha.... nie, neber to tak v zlom.... inko ma spomenula len preto, že ja tu trčím deň i noc a momentálne tu nikoho iného včera večer nebolo (;
no, vílu som asi nestihla
ojka prosím ťa, ak sem víla o nejaký ten deň zavíta, tak jej to vysvetli..že si to vysvetlila trochu inak :))