Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ale casto ustupuju :P
napr raz som reklamoval ze som nasiel kamienok v obale od nejake slanej veci a ponukli sa mi, ze mi poslu karton tych produktov ako ospravedlnenie :)
a mnoho inych.. ono sa to fakt da, ked si vsimnes, kolko krat tu ludom radim extremne tvrdo bojovat za svoje prava, myslis ze som psychopat? :D mozno :P ale funguje to? ;) funguje :)
mnoho veci :)
ale napr 100 z nich je na orange a tmobile osamote.. (len vzdy nieco ine.. ale internet a sluzby), banky..
dalsie boli na ..fuf heh :D tv, pc, roznu malu elektrniku, odstavovac nedavno :P, prve auto, rozne nekvalitne oblecenie a obuv.. TESCO! nespocetne krat a ich produkty od masa az po lepicu pasku..rozne slzuzby od roznych ludi, sprava ciest, elektrarne..
atd :) proste vsetko co sa mi nepaclo :P
lost, vedľa čítam, že 500 reklamácii? to čo si prosíím ťa všetko akože reklamoval? daj príklad :D
oukej, a potom ti prajem GN
anyway uz je dost neskoro, na to ze som vstaval o 7 a bol som aj "mimo pelechu" a hen, este vobec necitim ospalost :D
ale ak by som vstaval o 11-14, tak by som uz "lamal" :D
inac to je ake super slovo, ze LAMAL
normalne ze palindrom som vymyslel :D
ale este prechadzka pod hviezdami :))
inac GN a
www.youtube.com
J111, ako medveď? :D macko...
noooo, však na juhu podľa mňa už netreba zimné veci, ak sa toto počasie udrží...
u nás na severe, no čo ja viem, tam to je ešte dosť reálne, že by som ten kabát ešte využila :D
lost, no za mojich mladých čias bola tá organizácia fakt o dosť lepšia, teraz to isté osoby nezvládli a budú musieť niesť za toto zodpovednosť (:
Presne, co sa tyka siat. Ja si v tej zimusnej vetrovke pripadam jak taky medved.
www.youtube.com
daviiiiiiiiid, tak teraz som ešte 1 000 000 krát radšej, že som tam nebola, kukni video, toto toto ste zažívali? brrrrrrrrrr....