Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
lost...nic nepochovavaj...bicykel je super :)
no isiel by som aj viac, ale bola krizovatka :P
no OK a co ak by som behal 35kmh tam kde je obytna zona a limit 20kmh? :P aj ten clovek by bol blazon? :D
inac da sa to na viac miestach, ale toto bolo niekde v rakusku (su tam v mestach paradne kopce) a minimum aut :)
(mam dobre brzdy aj na bicykli :P )
lost, už neviem, nejak som sa preklikala k nemu, asi cez FB, ale hneď som si spomenula na teba ((:
hmmm, tak rýchlo na bicykli? čo si cvok? to si kade tak rýchlo frčal?
www.youtube.com
lost,chceš umyť auto? :DDD
no ale na druhu stranu :D obcas je to dost unavne :)) vyzaduje to sakra vela energie.. hlavne ak sa treba 'hadat' s totalnym ignorantom na reklamacnom oddeleni.. je to ako bludisko :) kazdy problem by mal mat riesenie, otazne je len to, ci najde clovek riesenie skor, ako vyprsi cas (napr znemozni sa, alebo proste kym to stoji za to..)
ale ja to neberiem ako srdocovu zalezitost :D (v podstate mi je uplne vsetko jedno, nech mi hoci aj skacu na hlave) beriem to ako sport, ako hobby :) stazovat sa.. clovek nema co prehrat, cize je to prakticky takmer urcite vzdy vitazna hra (rozhodne nemoze prehrat, do takych sporov sa zasadne nepusta :D ) :)