Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Tak teda prajem ti pekne buvinkanie :)) ja este musim nieco poriesit....
Bingham, idem ja uz buvinkat, ani nie som ospala, ale musim... Coskoro sa tu opat vidime, aj so zvysnymi slecnami. Wish me good night :-P.
Maj sa zatial.
Myslis oblubeny vianocny? Hm, hm, hm... Su take, ktore si viem pozriet viackrat a nezunuja sa mi a su take, ktore ma az tak moc nebavia, dejovo su slabsie. A ked sa na tom da este aj zasmiat, tak preco nie? Moze to byt aj hlupost, pokial ten humor v nom je dobry :-P
Maaas aj niaky oblubeny film ??? :)
:DD si ma rozosmiala...ze teraz nieeeee..., tak az do 15 si kutrosila :DD
Alee jasne urcite....bude veeeeela rozpravok...a filmov...sa uz tesis co :)))
Nieeee, nekutrala :-P. Som sa ho spytala :D.
Ale zvykla som sa kutrat, ked som bola mensia :D. Aj ked uz vacsia :-/... Snad po tej 15-tke ma to preslo (zahanbeny smajl)
U mna je to = myslene vopred, kupovane na poslednu chvilu, HAHA :D. V podstate temer to iste, lol.
Ale aj tak su tie darceky drina :-P, aj ked nie to mam(e) na nich najradsej, ved jasne, uz nie sme deti, navyse ked som sa zvykla spytat, kazdy ma oddrbal vetou: "ja nic nepotrebujem, nemusis kupovat fakt nic" :-/... alebo na zaver dodaju...ponozky a podobne prkotinky, jesus :D.
Dufam, ze aspon nejake fajne filmiky pojdu k tomu v tv a tak :). Ja mam rada tie gycove rodinne vianocne filmiky :D
P.S: ale vianocne baliace papiere som uz kupila, HAHA.
:)) vies co t kuupil si kutrala co :DD
Ano....ja maaam neznejsie pohlavie veeeelmi rad :))))
No tak u mna je to vzdy na poslednuu chvilu...:DDD
Inak ja som sice velmi narocny...., ale na darceky nie.....vzdy sa potesiim....hlavne ked je to myslene uuprimne nie :))
hohooo, a o to castejsie tam prebyva neznejsie pohlavie, co?! :D Zartujem, nezabi ma :P.
No, rozmyslam, rozmyslam... nejake napady mam, ale nie pre kazdeho :(. Trebars bratovi je to fuška... on vravi, ze mne sa lahko kupuje, to viem aj sama, ja som take decko, vsetko ma potesi :D. A teraz aj viem, co mi kupil, lelolelo :D.
Ale ja jemu, uch, uch, uch... On si uz vlastne kupi vseko sam, co potrebuje.
Mas napad?! Sem s nim. A co ty? Uz premyslas? :)