Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

dobra vila

Bingham, idem ja uz buvinkat, ani nie som ospala, ale musim... Coskoro sa tu opat vidime, aj so zvysnymi slecnami. Wish me good night :-P.
Maj sa zatial.

dobra vila

Myslis oblubeny vianocny? Hm, hm, hm... Su take, ktore si viem pozriet viackrat a nezunuja sa mi a su take, ktore ma az tak moc nebavia, dejovo su slabsie. A ked sa na tom da este aj zasmiat, tak preco nie? Moze to byt aj hlupost, pokial ten humor v nom je dobry :-P

bingham

:DD si ma rozosmiala...ze teraz nieeeee..., tak az do 15 si kutrosila :DD

Alee jasne urcite....bude veeeeela rozpravok...a filmov...sa uz tesis co :)))

dobra vila

Nieeee, nekutrala :-P. Som sa ho spytala :D.
Ale zvykla som sa kutrat, ked som bola mensia :D. Aj ked uz vacsia :-/... Snad po tej 15-tke ma to preslo (zahanbeny smajl)

dobra vila

U mna je to = myslene vopred, kupovane na poslednu chvilu, HAHA :D. V podstate temer to iste, lol.
Ale aj tak su tie darceky drina :-P, aj ked nie to mam(e) na nich najradsej, ved jasne, uz nie sme deti, navyse ked som sa zvykla spytat, kazdy ma oddrbal vetou: "ja nic nepotrebujem, nemusis kupovat fakt nic" :-/... alebo na zaver dodaju...ponozky a podobne prkotinky, jesus :D.
Dufam, ze aspon nejake fajne filmiky pojdu k tomu v tv a tak :). Ja mam rada tie gycove rodinne vianocne filmiky :D
P.S: ale vianocne baliace papiere som uz kupila, HAHA.

bingham

Ano....ja maaam neznejsie pohlavie veeeelmi rad :))))

No tak u mna je to vzdy na poslednuu chvilu...:DDD

Inak ja som sice velmi narocny...., ale na darceky nie.....vzdy sa potesiim....hlavne ked je to myslene uuprimne nie :))

dobra vila

hohooo, a o to castejsie tam prebyva neznejsie pohlavie, co?! :D Zartujem, nezabi ma :P.

No, rozmyslam, rozmyslam... nejake napady mam, ale nie pre kazdeho :(. Trebars bratovi je to fuška... on vravi, ze mne sa lahko kupuje, to viem aj sama, ja som take decko, vsetko ma potesi :D. A teraz aj viem, co mi kupil, lelolelo :D.
Ale ja jemu, uch, uch, uch... On si uz vlastne kupi vseko sam, co potrebuje.
Mas napad?! Sem s nim. A co ty? Uz premyslas? :)