Prečo ešte nespíte?

lleilla

Ahojte,ja len na minutu pozdravit som prisla,zajtra na mna myslite,teda dnes :o)-tak prijemne kecanie,ja musim este mojim kniham robit spolocnost:o(

ojka

no tak teda pekne cvič (; joj, neblazni, učenie? tak to už nie, chcem chvilku pauzičku, chvilku vypnut... ale nejak špeci program veru zatial nemám, uvidíme čo sa prihodi. Ty niečo planuješ? (:

dobra vila

Jj, uz som cvicila, ale este dam nejake lahucke :). Ja sem stale dobehnem po nejakych minutkach, tak to u mna vyzera zakazdym, maly oddych, hehe.
Co planujes na vikend? Okrem ucenia sa (zartujem :D)

ojka

no však tak som to myslela, že si vymienali nazor asi s niekym inym ;-)
oni su v pohode, teda denza nejak nepoznam, ale bingham je super "štenianko" (-:
Joj, ani nehovor, ešte som nikomu nič nevymyslela, a už by veru aj trebalo, aj ked nejaké ideii ma už chytaju ;-)

dobra vila

Oni si nazorovo praveze dost sedeli :-P. Denz je ostry, to je pravda, aj tam, kde by nemal, som zrovna vcera v noci citala nejake forum a tam sa dost ostro vyjadroval, nejako si nedokaze ovladat emocie a ustipacnost :-P. Skoda, ze som mu to nestihla povedat vcas, nebol zly, len mohol ubrat... skoda ho.
A bingham-a este viac, som si ho normalne oblubila, ale to netusim, preco aj on dostal. Aj on sa do tej diskusie zaplietol, ale ak za to dostal BAN, co tam popisal, tak je to na SMIECH. No nic :-/.

Jj, vianocne darceky :D. Ty uz si rozmyslala, komu co podarovat? :)

ojka

no tak ja sa do toho tiež houby rozumiem, ale kdesi som také čosi čitala, že dostal ban , aj denz, neviem či sa niekde s niekym pochytili, alebo nazorovo nesadli... škoda ): neviem teda, ale nevidno ich tu...
škola? ech, dobre, že už je po nej, písomečky som si popísala a už mám chvilku konečne aj volno, bolo na čase. A vy ste tu čo stvarali? vianočné darčeky hladali? ((-:

dobra vila

BAN? :-O a za co? Nejako som nepostrehla ziadne reakcie, ktore by si to vysluzili, ale je pravda, ze tu toho nesledujem az tak vela.
Ale ked je to IP "pohyblive" ech :D, proste menlive, tak sa neda nadobro za-ban-ovat, ci da? Trt sa do toho rozumiem... teeeda, no to by som bola zvedava, aky to malo dovod.
Aka bola skola, ojka? :-P