Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
teeeda, jarmok? tak si aspon nejaký pekný perníček kup, alebo lizatko, či cukrovu vatu, či ty také nemáš rada? (:
zákusok? hm, to znie fajn, a aké su možnosti? Narob mi chute :-D
lleilla, ahoj, fiha, ucenie ta mori? Tak pevne nervy a nech ti to pali... az bude cas, isto sa stav.
Aha :D. Awesome,"puppy", do something to come back, pls! :D
ojka...hm, moje plany, tiez netusim... My tu mame od zajtra jarmok, tak pojdem kuk. Nemam rada tlacenice, ale tak co uz, skusim vymaknut spravnejsie cas :D a (boze, rúško by som si najradsej dala, kvik-kvik...asi si riadne omotam a zabarikadujem hlavu pre istotu :D ).
A este som rozmyslala, ze cez vikend napeciem nejaky zakusok :). Som dnes aj vyberala recepty, ktore by mohli prist do uvahy...
lleila, tak potom držím všetky palce nech to dobre dopadne a hlavne nestresovať, ved stale môže byť aj horšie ((-: tak sa drž, a som rada, že si sa zastavila (;
ty trdelko, ani nevieš jak nam tu chybaš... čo si zasa postvaral (; ale teraz šup do postele (;
Ahoooj... :) pssst akoze tu nie som :) aano chybate mi... vy ponocovadla pa pa a ten nick si nevsimajte :P
no tak teda pekne cvič (; joj, neblazni, učenie? tak to už nie, chcem chvilku pauzičku, chvilku vypnut... ale nejak špeci program veru zatial nemám, uvidíme čo sa prihodi. Ty niečo planuješ? (:
Jj, uz som cvicila, ale este dam nejake lahucke :). Ja sem stale dobehnem po nejakych minutkach, tak to u mna vyzera zakazdym, maly oddych, hehe.
Co planujes na vikend? Okrem ucenia sa (zartujem :D)
no však on nam hadam "požaluje" potom,že čo sa stalo (;
už si bola cviciť?