Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Heeeh ty ty....holka jedna....:))))
niekedy saaam....niekedy tu niekto je :DD
nooo sneh...to som uz dlho nevidel :D
a za chvilku suuu to viaaanoce...uz maas premyslene ake darceky :))))
Mnam, super, dala by som si :D. A ty vlastne byvas sam, ci s inymi ludmi?
No ved verim, aj tu, a dazd klepoce, uplne to pocut... Nemam nic proti dazdu, hlavne nie letnemu a jarnemu, ale ked je zima a este studeny dazd, joj.. Radsej nech snezi, to mam rada az moc, hehe... Ale vdaka globalnemu oteplovaniu, neviem, ci sa riadneho snehu este dozijem, pokial sa len neprestahujem do Finska, Norska... :-P
Nooo to ja zase musiiim veeeeela jest....prazenicu som si robil :)))
vietor...vies ako fuuka tu v BA...
Nie, myslela som, ci este popri netu nieco porabas prave teraz.... Ahaaa, ze ješ! Takto neskoro?! Ts-ts-ts :D. A co?! :D Urob chutky.. Ja som si dala na veceru tento raz iba ovocie, umieram hladom :-/. Ale napriek tomu nejdem spat :D. A ten vieto tak strasidelne silno fuka a prsiii, aj tak by som hned nezaspala :-P
:DDDDD ani sa nepytaj....som bol hladny..., ale uz dlho som tak nepodrbkal jedlo :)))
a ak myslis pracu tak nie :DD
Bingham, ved vo stvrtok dame mini meeting ako naposledy :D. Zijdeme sa vsetcia styria a budeme klabosit zas do rana, hehe...
A ty porabas okrem "zdravia" teraz este nieco?:)
:DD to poznam....tie nahradne baterie :))
dnes tu nie je myska hryzka :))
Ano, ja spim pomerne malo..., nepotrebujem nejako extra vela spanku a potom to stale vykompenzujem, cez vikend, hehe. Este aj ked som malatna, akonahle sa zacne "zvecernievat", tak sa mi otvoria kukadla a zapnu nahradne baterie :D.
:DD mne este len praca zacne
hmmm a to si byvala vzdy takto dlho hore ??? :))....nechapem nikdy som ta tu nevidel...ty jedna :)))
A ty pracujuci clovek :D, alebo co pracujes z domu? Flexibilne hodiny?!:-P