Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
je stvrtacka teraz... ale minuly rok sme si odzili s nou :D tolko stresu co bolo na izbe, nikomu neprajem :D vsetko si nechala na poslednu chvilu a potom mala nervy a fajcila ako besna, vsetko nam v zibe smrdelo... aa potom ju vyhodili :D
na starohajskej je ako? ja som nad nou rozmyslala, ked som si davala ziadost,
aj tak som kvoli vzdialenosti nedostala intrak, aj ked som mala dobre znamky
tak som musela zostat na tej slovnaftskej ubytovni :D
oukej, tak pa a dobru noc potom prajem a môžem "nabonzovať" potom, kto si? (: ale tak no dobre, pre to napätie budem mlčať,...možno :D
no princezna hadaj kto som :) nie ojka zdrham pa
inkognito, ešte sa len obzeraám po materialoch, takže ešte som nezačala písať,ale mojho konzultanta som bola už tento tyžden navštíviť. tvoja spolubyvajuca je FHI? Nevieš aký odbor, to bude možno moja spolužiačka :-D Ci to už nejaká staršia slečna?
štenááátko a aj tu dnes pobudneš chvilu, či znova hádžeš roha? (:
ojka o tom vasom systeme viem :D spolubyvajuca hromzila, ked jej pridelili volaco z pocitacov, tiez chcela ucto ale ona aj tak vsetko skopirovala, vsetko... noo a gps moze byt dost zaujimava tema
ty uz si zacala s bakalarkou?
nerozumiem steniatko :)
inkognito, tak sa teda dobre vyspi (:
tak to už hej, to sa už oplatí kvoli tomu stahovať z intraku (: ale temu maš peknu, ja mám GPS a využitie v ekonomickej praxi, ja som si želala strašne niečo z UCT, ale u nás je taká systém, že PC nám nahodne prideluje temu, tak možnost vyberu nebola ):
ty potvúúúúrka , šteňaaatko naše (: no jo a to všetko kvoli/vdaka tebe (: ty si to spískal....
uz sa chystam k frajerovi, takze preto koncim na vlcom:)
a na bakalarku mam temu rating krajin, lepsiu som si nemohla zelat :)
ty budes mat isto nieco pre mna nepochopitelne... matiku a cisla mam sice rada..ale pocitace niee :)
tak teda dobru noc ...cooo..uz je pol dvanastej? fuf...ved ja musim zdrhat teda... zajtra bude zo mna omacka..pa zatial :)