Prečo ešte nespíte?

[zruseny1]

ojka o tom vasom systeme viem :D spolubyvajuca hromzila, ked jej pridelili volaco z pocitacov, tiez chcela ucto ale ona aj tak vsetko skopirovala, vsetko... noo a gps moze byt dost zaujimava tema
ty uz si zacala s bakalarkou?

ojka

inkognito, tak sa teda dobre vyspi (:
tak to už hej, to sa už oplatí kvoli tomu stahovať z intraku (: ale temu maš peknu, ja mám GPS a využitie v ekonomickej praxi, ja som si želala strašne niečo z UCT, ale u nás je taká systém, že PC nám nahodne prideluje temu, tak možnost vyberu nebola ):

[zruseny1]

uz sa chystam k frajerovi, takze preto koncim na vlcom:)
a na bakalarku mam temu rating krajin, lepsiu som si nemohla zelat :)
ty budes mat isto nieco pre mna nepochopitelne... matiku a cisla mam sice rada..ale pocitace niee :)
tak teda dobru noc ...cooo..uz je pol dvanastej? fuf...ved ja musim zdrhat teda... zajtra bude zo mna omacka..pa zatial :)

ojka

heh, no tak sme boli skoro spolužiačky ((-: hm, vlčie je dost od ruky, ... čo už, stale lepšie ako byť bez intraku, ale prečo si písala, že tam budeš už len par dni? A aku maš temu na bakalarku? Ked budeš mať teda chvilku času, tak sa tu môžeš zastaviť(: tak zatial pa, ja pôjdem už asi tiež pomaly pod perinu. (;

[zruseny1]

u mna to bolo presne naopak, ja som rozmyslala nad fhi. ale nakoniec som sla na bankovnictvo... co som aj dost rada.. som sa v tom nasla :) byvam na vlcom..ale uz iba par dni.
ale kludne mozes by zvedava :D som horkokrvny juzan :P ale s madarmi nemam nic spolocne..cestne slovo :DD
nooo, takze spoluziacky nie sme
asi sa poberiem pomaly... strasne s touto strankou, dlho mi ju nacitava v poslednom case. asi to vzdavam pre dnesok :)

ojka

tak to máš teda pravdu (:
neviem , prečo ma napadli tieto dve, ale rozmýšlala som aj nad NHF, tam som chcela ist ja na bankovníctvo, ale nakoniec som zakotvila na FHI. (: ty byvaš tiež na intraku? ja byvam na starohajskej. Odkial vlastne si, ak smiem byť tak nezdravo zvedava? (: