Prečo ešte nespíte?

nexus

baby, este ste tu, ja som akurat dosiel domov obliekol sa do pyzama a vymiesal som si tri zltka s cukrom, ze si idem este s vami popisat :) aj mliecko si dam...

ojka

datelinka, no, tak ja som všetkých asi za tieto noci dorazila, tak potrebuju dospať (: ale cez tyžden sa budem spravať slušne, ked budem chodit do škol.... teda možno :D (-:O takže také vysoké čislo tu asi tak skoro nebude.

datelinka

no, ojka, pri vas clovek nikdy nevie :-)) rano sa zobudim a bude 2134 :-))
ale asi nie, lebo ocividne vssetci spia a aj ja sa zaraz poberiem, nie do vecnych ale do docasnych lovist, aby som nezacinala tyzden s kruhmi pod ocami, alebo slnecnymi okuliarmi :-))

ojka

nexus, dobšinský ma veľmi pekné rozpravky (: hm, keby som nedočítala tu poslednu vetu o tom,že ked už maju hlavu dole, tak si pomyslím, že máš veľmi rad adrenalín :-D

datelinka

ojka, vidis, kazdy tu OJKÁ, ze sa mu nechce spat :-))) a zaraz bude ozaj dvetisicka.
nexus, ver si, ze to pojde. ja fakt neviem ako by som ti pomohla :-(( ja vacsinou lahnem a o chvilku uz neviem o sebe :-))

ojka

inkognito , nejak sa neviem k tomu preklikať (: asi mi tam nie je sudené isť :D hm, teeeeeda, tak to musí mať vela povinností, ked ho tu tak dlho niet, však on raz prííííde (; inak som aj ja velmi prekvapená, že sa to tu tak uchytilo (: ale milo (:

[zruseny1]

datelinka...denz a ban?:D to nieee...ved tie slova ani nejdu dokopy :DD no dobre...papa...
moc sa to do tejto temy nehodi, ale slusnost kaze : dobru noc :)))