Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
datelinka, ja si len zbozne prajem, aby som spal :)
no ved uvidime, ci vlk kozu ponesie...... :)
ojka mam lepsiu naladu vzdy vecer a v noci ako cez den...
som rozmyslal, ze preco...mozno...sestra mi v detstve velmi casto musela citat rozpravku Dobsinskeho o Lomidrevovi a Valibukovi, ako isli pod zem hladat tie tri princezne...
ta podzemna risa s troma zamkami a troma drakmi posobila na mna tak ukludnujuco...
samozrejme, ked mali uz draci hlavy dole :)
noo..tiez by som rada vedela, kde sa mi frajer tula :) ale myslim ze je iba zaneprazdneny bingham jeden binghamovsky
ojka je to skor s podtitulom..kriza a co bude po nej?
ale ved to je jeeedno... ja ho mam celkom rada tak si ho pojdem vypocut...
sa hned aj poberiem pomaly... neponocujte tu dlho... inak pozeram, ze tato tema ma slusny pocet prispevkov :DD asi je tu vas nespavcov viac, pravda?:)
inak, ked je reč o banoch, čo je s binghamom? dlho som ho tu nezazrela /-:
inko, vsak ked zas dostane denz ban, oddychne az-az :-)))
denz sa stazuje?:) ahoj denz:) stary znamy, no neviem nemam tu uz prehlad moc, ale maaal by si vypnut, hm?:) aspon na par dni si dat veget od pocitacu :))
datelinka zabava.sme.sk toto babo (:
inkognito, a je na eube k tomu nejaký oznam? to asi nebude toto: Konferencia Financie a riziko že? či?
denz, ty sa stale stazujes :-))) ked putas prilisnu pozornost, nepaci sa ti to, ked odpudzujes, tiez nie :-))) taky stred by bol vhodny? :-))