Prečo ešte nespíte?

Marylin

nerada lenosim ja som taky extremista ale manzel ma rozmaznal ked bol doma nic som nemusela vsetko zamna chcel porobit tak som mu to dopriala

leerka

no ved mi sam pisal, ze sa boji, ze sam zaspi :-D tak uvidime..ale ako pisem, urcite zabudne na to ... taka naivna zase nie som :-)) no snad to tam dnes prezijem .... ale som zvedava ako t dopadne na tom vine :-))

ojka

leerka, no vidím, že vzťah so "šefom" je priaznivo vyvíjajúci sa (: noo, mna ešte napadlo, že on možno ani nezabudne ale tiež zaspí :D

Marylin

tak ja chodim spat neskoro ale nerobi mi problem vstat ked musim ked nemusim tak vobec nevstanem iba fajcit a urobit kavicku inak ja aj vstavam naobed

Marylin

tak ja chodim spat neskoro ale nerobi mi problem vstat ked musim ked nemusim tak vobec nevstanem iba fajcit a urobit kavicku inak ja aj vstavam naobed

leerka

ojka a tak normalne .. vecer som bola vonku s kamaratom a sef mi pisal zase :-)) ale len chvilku ..a zajtra rsp uz dnes musim ist do prace na dvanastu mi nakazal, aby mi tam neskakali hodiny .. no a on itez chodi na dvanastu .. tak vravim, ze no zas mozu o nas hovorit ..a on ze jemu je to jedno, ze on neda na reci .... :-) tak som mu este hovorila, ze nech ma rano zobudi , ked bude hore ..tak som zvedava, ale urcite na to zabudne

ojka

no nie je to ani moc skoro, napr ako ked sa rano o šiestej vstava doprace a ani moc neskoro, aby človek nepreležal cele doobedie v posteli (: