Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
bru noc aj tebe datelinka(: myslím,že to nie je pre mna, robiť si také vyletiky teraz po vonku (; taká akčná zasa nie som. Zajtra prajem pekný den, pa (:
ojka, aj ty si isla von ako bingham? alebo si sla dnu? pod paplon?
tak dobru noc vsetkym spacom aj nespacom, vsetkym zvestnym aj nezvestnym :-)
pappapapa @-)--
nemaj strach, binghy, jednak su tie rozky makkucke, plysove a jednak uz ich mam daaaaaavno dolu.
tak pa, uzi si, pan uzasny, velkomozny, vase najvyssie blahorodie :-)))
bingham, ty vyrážaš do ulíc? tak si davaj pozor na seba (:
bingham, ty vyrážaš do ulíc? tak si davaj pozor na seba (:
dooobre dievcataaaaa dakujem za peknyyy vecer :))) vy nemusite...ja viem ze som bol uzasny :P......., ale noc je este mladaaaa a mna nieco taha voooon...:)))) papaaaaa peknuuuu nocku
PS: datelinka ked si pojdes lahnuuut tak rozky si daj dole :))) ja viem ze by si ich rada mala...., ale tak predsta asi by sa ti zle spalo pa :P
ojka...aj teeeebe papa
datelinka, a vieš, že si už presne ani nespomínam? nejaký "ujo " z vlády jednoducho :D
akurat citam, ze tie siamske dvojicky pri operacii zomreli :-(((( je mi luto, aj ich maminy. anjelici krasni :-(((
pisat si piseme..., ale na kole sme neboli :DDDDD
To len zuzic o tom sniva.....a dava nas dokopy...dievcatko zlateeeee 15 rocnneeee ňuňuňu az by som ju za tie liiiciska vystiskal :)))))
2111