Prečo ešte nespíte?

ojka

bingham, hej, denz je podrazak :D:D:D(to myslím v dobrom), nenechal tomu volný priebeh (;
leerka, ja mam tiež rada file také zapekané v smotane, so syrom (;

leerka

darikaaj ja som teraz na fb anic sa nstalo v pohode mi funguje..tak to asi nebude v tebe ..a keby som aj odisla, ak len kvoli tomu, ze som chcela ist spat .. to bolo cele .. :-)

leerka

binghino, tak vies, my teraz toho mame vela..sak vies o com hovorim ale psst, nikomu ani slovo :-DD .. a to oze som spala tak dlho je samozrejme len zasterka .. :-D no ale uz som sa tu stazovala, ze si neni vobec gentleman..ze si sa nepriznal, ze sme mali vcera rande ..to neni od teba pekne .. :-)) a my sme ta tu ospievali aj sa datelinkou do nebies..ja som tu naisala, aky si skromny, vtipny, a aj silny :-D

Denz

lexus- ucinok sa im dostaví :)
treba casu im:)
no...nase blahorodie stale maroduju...a preto aj ich spanok sa tak odvíja:))
Ale pride im aj na horsie casy ked budu musiet na panske a potom sa im to upravi:)

darika

uf,tak som si vydychla.Ja ze uz kvoli mne odchadzas.Aj na FB som bola doteraz a vsetko sa vyplo ked som prisla.Predtym som bola na markize-archiv a odisiel signal.To je co?

bingham

no tak vidim ze som nacas prisiel domov :))))....hmmm ty mi povedz kde si sa vcera tulala ??? :))) boli vybavovacky cooooo :DDD

leerka

ojka , ja jedavam file ..
darika, preco odchadzas?
denz, ja nemam s darikou nic ..teda aspon si toho niesom vedoma
bingham..ahoooooooooooooooooj, neboj srdco moje , som este tuuu, a kde si sa mi flakal?