Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
bingham- no....lerka ked sa rozpise....ani ty stihat nebudes veru:)
chlapci vy ste sa niak skamaratili nie ???.......lexus...denzbenz :DDDD
noo tak dufam ze mas pravdu...ty vies ze ja som taky opatrnejsi :DDD a ano 50km...neni nic..., ale to budeme musiet velmi rychlo pisat...., lebo denz bude urcite cihat :DDDD
lexus- urcite:)
oni to uz citia az prilis:)
bez fyzickeho pohybu to ide dolu brehom....
nezabudni, ze my mame velke konexie, nas by zatvorit nemohli,an keby hceli..lebo sa nas vsetci boja ..si nevidel ten respekt, ked sme teraz boli spolu vonku? :-)) t neni len tak ..
bingho..ale ved ta H2SO4 zaucinkovala dobre, tak sa neboj :-)) t ouz nikto na to nepride ..
bingham.diky, myslim na to ..stvortisicka je nasa a nikto nam ju nevezme ..len to sa budeme musiet stretnut a napisat tenprispevok spolu :-)) aby to bolo spolocne .. ved to este neak dotiahneme nie? ale ved nas 50km neodradi nie?
denzbenz...oni tiez myslia, ze praca lieci?
bozeee nehovor vsetko....este nas zatvoria :DDD
a ked mi ukazal tie folie .. to uz som nemohla vobec .. potom sme si ich porovnavali ..sme auta odparkovali vedla seba a obdivovali tu krasu .. a aby sme nevysli zcviku, tak sme "odriflovali" neakeho mafiosa .. ze bingho :-DDD