Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
bingham, ejha, a z čoho ti prišlo atk zle? priznaj sa, že si sa prejedol nejakých kolačikov?dúfam,že je už ovela lepšie (;
jaaaaj...nemozem spat :DDD....je mi spatne......dufam ze to bude ok..., lebo musim ist dnes cvicit bez toho nevydrzim :DD
leeeerka...baba jedna...ja ze si uz isla spinkaaat :)))nooo tak budem zehlit...a zehliiiiiit....ňuňuňu...:)))))))))))
no už je tu tichúčko, tak dobrú noc vám všetkým, čo ešte bdiete (: a pekný koniec týždna prajem (:
aj tebe ojka :-))
bru noc vam obom.... a pekný den (:
no nic bingham..to si budes muset toto zehlit .. tak ja som tu ostala len kvoli tebe .. :-DD a ty takto ... ts ts ts .. no nic .. zajtra dohodneme podrobnisti nasej sukromnej komunikacie .. :-DD tak dbru noc zelam a idem aj ja teda :-) ked uz o styri hodky vstavam :-)) a ja poslucham stale o to pokoj .som slusne poslusne dievca :-D
ale ved pockaj.akurat som to vymyslela . :-( v tom najlepsom odczadzas .. ach jaj
je jedina moznost iba si myslim :-)kedze ani jeden tu asi nechce zverejnovat icq cislo ..aleo ho zverejni ty a ja si ta hodim .. :-) a potom dohodneme ostatne .. detaily .. poviem ake :-DD
dobre baba jedna :))) vymyslim nieco.....:))) ale teraz fakt nejsom ok. tak pomalicky pojdeeem :)) prajem peknuuu nocku :)))) a posluchaj :P
no to uz necham na teba...nieco si vyberies....ja som za vsetko :P