Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
datelinka- no ak si das tie PIN rovnake....uz nebude az tak velky problem:)
este sa mi take nestalo, aby som sa pomylila, vsak na kreditku predsa nevyberam peniaze :-))
problem je ale v dizajne kariet, obe su podobne pocmarane, asi si tam nalepim velke D a velke K na ne. ja som bola v tom, ze davam debetnu a az ked mi ju zozralo, pozeram, ze debetka je v penazenke :-((
ojka- ochrana je zabezpecena ako so strany banky ..tak aj PIN kodu:)
a PIN poznas len ty....cize je jedno ci mas jednu alebo pat kariet s tym istym kodom:)
horsie by bolo mat ten PIN na papieriku v penazenke na kazdu kartu:)
hej, denz, aj ja si mozem zmenit kedykolvek v bankomate. ale som to neriesila, nech si ponamaham mozocek, ked vytahujem vzdy inu kartu :-)))) ale dnes ked mi ju vratia si hned v banke zmenim :-)))
ano? tak to je dost nepremyslené, čo sa tyka ochrany sukromnych udajov, ked su rovnaké.... no čo už, s tym ja nič nenarobím (-:O
ojka- tatrabanka to robi:)
da sa zmenit aj v automate:)
denz, rovnaký pin? to hadam nie :D take sa nerobííí...
datelinka, no tak budeš mat o jednu vybavovačku navyše (: teeeeda, jaká som ja rada, že kartu mám len jednu (-:O
datelinka- ty si nevies dat rovnaky PIN na jednu aj druhu???:)
ja mam dnes ale smolu, prisla som o kreditnu kartu, ako blbec. isla som vyberat na debetnu peniaze a vlozila som kreditnu. :-))))))) a samozrejme, mam rozdielne pin-y. no co uz. pojdem si pre nu popoludni.
ojka, myslim ze bingham kolaciky ani velmi nemusi. ktovie co do seba dal :-)))
deti, ale ste tu toho popisali, to aby som dlho zila ako dochodkyna, vsak nestihnem docitat do konca :-))