Prečo ešte nespíte?

Denz

ojka- ja len aby tu dnes este datelinka prisla aj vecer:)))
alebo jej budeme nosit pomarance do nemocnici??:))
Srandujem:)

datelinka

:-))) presne to som si aj ja povedala, denz, ze mam dnes piatok trinasteho :-)) aj ked ja na take neverim, nie som vobec poverciva, kedze to nema ziadnu logiku :-)
ani mne sa to este nepodarilo, ale dnes si pripadam ako jedna pani, to mi vravel znamy, co pracuje v banke, ze stala a cakala pred bankomatom a nic nerobila, tak jej vravi, ze ci vybera peniaze alebo na nieco caka. a ona mu na to, ze caka, kedy otvoria, ze az o pat minut bude 9 hodin :-))) ale to bolo davno, ked este len zacinala taka moznost :-)

Denz

datelinka- jaj?:)
to ma nenapadlo:)
mne sa to totiz este nestalo popliest:))
no.....ak mas dnes taky den,...nerob toho vela:)
a davaj pozor aj na ceste:)
dnes mas piatok trinasteho:)

datelinka

denz, prisli mi sms zakazdym, ked mi bola odmietnuta transakcia a keby som pocula ze mi prisli smsky, tak by ma to hadam napadlo skor ako mi zhltlo kartu. tak som si smsky precitala az v praci :-))) to je co? dnes ma nikto neprekona.
a este ma hneva pocitac a internet a vsetko dokopy....

Denz

datelinka- to je dobra vec ta sms:)
odporucam kazdemu aj ja:)
len neviem co ma spolocne to ,ze si mala tichy rezim s tym,ze si to poplietla:DD

ojka

datelinka, hádam to polepetkovanie pre dnes už skončťilo, ako sa hovorí"nahoda je blbec", ale tak neprivolávajme (:

ojka

denz, to je pravda, že by bolo dost blbe, keby sa to zapísalo do penaženky,ale aj tak, príde mi to zvlaštne, ked su tie PINy rovnaké.... ja by som si ich určite zmenila, sice pre užívatela jednoduchšie ich mat rovnaké (:

datelinka

no a este for je v tom, ze som mala tichy rezim na telefone a samozrejme ze mi pri kazdej "transakcii" kreditkou pride smska :-)
polepetko, co popletie skoro vsetko :-))) aspon teda dnes mam zo seba taky pocit.