Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
hej, bingho, vsak prezrad, no tak sorry no :-)
a co ti je bingham? zas si zbity ako pes? no co sa tak moris vo fitku? daj si oddych, hm?
:DD no tieto chvile si zrovna neuzivam....
Ahooojte :).....ledva sem pisem....tak budem strucnyy..:DD mafianka...prave kvoli tebe som si dal tu namahu a pisem sem...(ako to mozes napisat) potom co sme prezili :)) idem si zase lahnut :) ach jaaaj....
aj vy ostatni...majte sa pekne :))
no vidis to, leerka a my ho chvalime, ze aky to gentleman :-)) ked sa stane raz, da sa odpustit, ale to uz bolo druhykrat, co sa nezachoval gentlemansky :-(
urcite zas niekde flamuje, ten chlapec si vie uzivat zivot :-)
ale vsak nech, aj ja som si v takom veku uzivala, hmmm, vlastne nie, az trochu neskor :-)))
asi tak neak datelinka .. ja tiez ked uzsa chystam spat, tak vsetci sa prihlasia . a moj mafian jediny vcera tiez ..som kvoli nemu vcera ponocovala a on si neda ani tu namahu, aby sa tu objavil .. cch :-DDD
vsetci spia :-))) zas sa prebudite vtedy, ked ja si lahnem :-)
haloo kde steee?
a uz nechaj rng tak, vykasli sa. uz len kvoli tomu, ze nema cas ta tema zapadnut prachom. tak si povedz, ze ak nebudes mutit vody, pomozes tak nejakemu nestastnikovi, ktory uveri zazrakom mediciny rng.
pohodicka:)
veget:)