Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
bingho, ved sme zeny .. tak myslime na rovnake veci :-DD a mozno si sem tam neaku slzu zasluzis .. ktovie :-))
leerka, pre mna je zahadou, ako ste sa dohodli na stretnuti, ked ste nemali na seba este osobny kontakt a ten ste si vlastne este doteraz nedohodli. najskor asi nejako telepaticky, siesty zmysel vas doviedol v urcitom case na urcite miesto :-)))
ale nepis nic, to bola len moja uvaha :-)))) ja niekedy uvazujem nad hlupostami :-))) teda nad nepodstatnymi vecami z mojho uhla pohladu :-)))
nooo to vidim ze mate rovnake myslienky...baby :DDDD
s tebou mysi byt datelinka velkaaa sranda co :)) a stale si nenapisala kolko mas rokov.......
leeeerka....ale no ňuňuňuňuuuuuuu....len hlavne neslllllz....to si ja nezasluzim....vobec :)))
datelinka...mmame rovnake myslienky ako vidim :-))
bingham, ved ja cele dni teraz slzim, lebo som ta uz dlho nevidela ... a mali sme sa dohodnut na tej sukromnej komunikacii a jaksik sa vzdy rozlucis ... to mojej citlivej dusi nemozes robit fnuuuk
bingo, leerka :-)))
mneee ??? momentalne ako zvladnem zajtrajsok....:DDD
a aaaaano obcas ti slzicka vyhrkne :))), ale to len vtedy ked sa s tebou luucim :P
haha, bingham a tebe co vzdy beha po rozume? hm? tak vysyp, alebo radsej nie? :-)))
bingham a tebe co beha po rozume hm?
:DDDDDD hmmm baby vy ma vzdy tak pobaviiite......na co vam tie hlavicky stale myslia....:))))
marylin, co si zmizla? bojis sa mafianov? neboj, oni su dobri, nehryzu, len slubuju :-))