Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
noo ved to aano spanok je velmi dolezity !!! :))..., ale to asi nepatri do tejto teemy :)))
bingham, tak to vďaka tebe? Tak aj dnes môžeš (-:O Inak si ani neviete predstaviť, ako sa citim ovela lepšie, ked som naspala viac ako tych 6 hodín dnes (: už bolo na čase....
teeeeda, bude žuuuurka (: sa potom dobre zabavte. Ja sedím zasa pri PC a robím jeden projekt a zajtra predčasne odchádzam už poobede do BA...
caaafte :D no co ako...datelinka....budes teda hodovat...:)))
ojkaaa som raaad ze si uz lepsie spinkala(v duchu som ti vcera spieval uspavanku...tak asi preto :P )
aj u nas by sa mohlo uz o tyzden nieco zacat diat. aj ked neviem, neviem ... prace bude zase dost :-))
ale teraz som uz skoncila, to co som chcela cez vikend, uz to len nahodim a bude pokoj. potom mozem zacat robit cosi navyse :-)) ak sa mi bude chciet. a zajtra len vyzehlim a potom ideme k sestre a svagrovi, maju narodeniny a meniny, tak budeme jest, pit a hodovat :-)))
naša tiež zatial nevie, čo ju čaká, ale tak takto o tyžden s tym už pravdepodobne bude oboznámená (:
ani to nie, ojka :-)) nasa rura este netusi, ze sa blizia vianoce :-))
nie, ojka
alebo snáď už vypekáte na Vianoce koláčky? (;
ako tu je tichúčko celý deň, ešte nebodaj upratujete? (: