Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
hej aky exseef..o com to tu rozpravate :P
no vitaj vitaj....tak si sa teda zabavala....aj ja....len trosku skor som prisiel :DD
a uz aj zachvilku odchadzam....nieco vybavit :)))
ojka....tak musim aj dnes niaku uspavanku vymysliet :)))
vies ojka ono je ot tak, ze ked sa mi na zaciatku nieco nepaci alebo nieco urobi co ma odradi, tak nemam co riesit .. asi som ozaj narocna
no veru traba sa trochu zabavit ...a ked je dobra partia .. tak je to suer ..a exsef ..neivem ..ani ma to nezaujima .. aj tak teraz nemam cas a nepaci sa mi na nom par veci..takez am v podstate odradil ..
fuha, no však jasné, piatok končil, vikend začína, ale tak je lepšie sa zabaviť niekde vonku ako presedieť noc pri PC, v tom ťa podporujem... a ozaj, a čo exšef? poslucha? ((-:
no nemala som ani cas sem skocit..vcera som skoncila v praci o pol 7 a len som sa prezliekla a odisla na siedmu do mesta ..a neak som dosla az o piatej rano domov ..tak to preto :-D to vies vikendy su silne v mafianskych kruhoch ..bolo vela prace .. :-DD bingho nespominal?
no tak jasné,že sme rozmýšlali, kade sa tulaš, a hlavne "bingo", tvoj parťák (: kade si sa tulala? tak dlho v praci?
aale prosim ta to snad nie ..ozaj ste sa o mna bali? a najviac snad bingho nie? :-P
no ahoj , ty stratená mafiánka, človek aby mal o teba strach.... (;
heloou hlasim sa po dvoch dnoch :-D
do tejto temy patrí fakt všetko :D teda hlavne ten "spanok"... ((-: čo si dnes takého stváral?