Prečo ešte nespíte?

ojka

lovec, niekedy napíšeš riadnu blbosť, to že niekto rád chodí do práce, to neznamená, že dieťa alebo muža berie ako brzdu a že sa od nich rada vyparí,... to vyznelo fakt blbo...
ja napríklad tiež velmi rada chodím do školy a to neznamená, že priatela, alebo rodičov, či surodencov beriem ako nejaku brzdu a utekam od nich čo najdalej....

lovec

ja zasa beriem ako to príde- vždy sa nájde niečo dobré, vlastne je to vždy lepšie ako keby som si mohol sám vybrať....

lovec

tak potom preto si tu, vieš sa tu lepšie realizovať- samozrejme so schopným proťajškom- som to ja ale namyslený....

a to je len časť mojej psychológie, vlastne tvojej..

ak si rada v práci, si nerada doma a potom berieš dieťa ako brzdu, alebo manžela...alebo je to presne naopak..

nepoznám tvoje pomery a neviem o tvojom živote...

ale mám pravdu...

a to neaplikujem freudovu analýzu, mne stačí schopenhauerova s ním sa plne stotožňujem a ešte s klímom...

datelinka

a este, co sa tyka zdravotneho stavu, samozrejme, ratam s tym, ze kedykolvek moze prist akykolvek zdravotny problem. to vieme vsetci. staram sa o seba, racionalne sa stravujem, mam pohyb, absolvujem preventivne prehliadky. viac urobit neviem. prehnane uzkostliva nie som a ani hypochondricka. ak pride choroba, budem bojovat v ramci moznosti. to je vsetko.

datelinka

lovec, nie si dobrym psychologom. nie je pravda, ze nie som rada v centre pozornosti. mam aj take zamestnanie, kde nim som a neuveris, do prace chodim velmi rada a naplna ma. mam samozrejme urcite situacie, okolnosti, chybicky, s ktorymi nie som spokojna a ktore je mozne vylepsit, ale nie je to nic nezvladnutelne, nic, o com by som sa potrebovala presviedcat, ze som na tom lepsie ako niekto iny z tohoto fora. :-)

lovec

vieš datelinka, nepochybne si vzdelaná, nemáš ani žiadne problémy- zdravotné, v rámci možností, záleží na veku.
niekde som čítal, že máš dieťa, neviem či si slobodná mamička, rozvedená, v manželstve...
záleží podľa toho, ono ak si zamestnaná si nespokojná, ak nepracuješ tiež...
a preto si musíme každý deň dokazovať, že sme nad vecou, čo myslíš prečo tak letí telka, správy, imaginácia... toto je tu tá imaginácia....
radiť skúsenosťami, to je tak ako keď dieťa učíš hovoriť... prežitok, bez toho to nejde, neskúsiš- nevieš...
a vo svojej podstate nikdy nikto nebude spokojný, to nejde, lebo potom by človek nemohol rozmýšľať...

možno jediná výnimka existuje a tou sú autisti, ktorým vlastne môžeme závidieť....

a to že tu nemáš tému, je len preto, že nie si rada v pozornosti- z pozadia sa nitky ťahajú lepšie, vlastne je to ideálnejšie a výhodnejšie

datelinka

lovec, ale preco som tu podla tebou uvedenej teorie ja, ked ja neviem o ziadnych svojich zdravotnych problemoch, nestazujem sa, nelutujem sa a v podstate som spokojny clovek? naozaj sa nepotrebujem presviedcat, ze som na tom lepsie ako podaktori hypochondri, ktorych kdesi pichne a uz pisu na zdravie.
ja tu nemam ziadnu temu, ziaden problem.
presvedc ma, ze tu nie som preto, aby som niekomu poradila svojimi skusenostami. pretoze prispievam len do takych, s ktorymi mam skusenost.

ojka

nik nie je bez chyby, ale určite tie temy neotvaram preto, aby som sa kochala ako je niekomu inému zle...a už vobec nie, aby som sa v tom vyžívala....