Prečo ešte nespíte?

ojka

datelinka, ty sa riadne zabambuš, hrubé ponožky, sveter, teplý čajík.... (:
inak, ja zasa na notebooku využivam viac menej len myšku, s nou sa mi lepšie (-:O

datelinka

ani ma netaha nikam. este mi nie je dobre, hlava ma stale boli, aj ked uz nie az tak ako vcera a predvcerom, aj nadchu mam velku. ak pojdu, tak chlapi sami, ale maly sa pekne hra, on sa nikdy nenudi :-))

leeerka

no tak inak sme utuzili susedske vztahy :-D vraj sme boli na ulici velmi hlucni, lebo tam sme sa tak stretli a kraviny vyvadzali :-D jj, ked aj som len na svoj pc zvyknuta .a nie na tento ... no ale co uz narobim ..ked nemam inu moznost, staci mi aj toto :-D my zas mame televizorov doma dost :-D

datelinka

ze ked ste utuzili vztahy, mohli by ta nechat sediet pri svojom pc. ale ked mas este dalsi... my mame pocitacov viac ako osob v byte :-)) ale vidis ako to je. kazdy ma nejake muchy a predsa len moj je moj. ale moj touchpad to uz asi nerozchodi.... :-(( to mi je luto.

leeerka

no tak mne je jedno,. ako my mame doma aj pevny pocitac, z toh pisem teraz ..ale som zvyknuta na svoj notebook... a neviem z nicoho nic mu zacalo hrabat ...a potrebujem odtial ziskat vsetky veci a preinstalovat ho komplet ...len kamarat ma cas az zajtra a snad to pojde ... a preco sa pytas, ci susedia nemaju pc?

datelinka

leerka a co susedia nemaju poctitac?
inak mne maly predvcerom pokazil touchpad na NB :-(( tiez som nestastna, nie som zvyknuta na mysku :-(( no ale co, mozem ho trestat?

leeerka

ahoojte, tak ako ste zacali novy rok? ja najprv v noci dobre..sme upevnili susedske vztahy :_D sranda bola velka a potom sa mi pokazil pocitac tak som z toh nestastna ... jaaaaaaaaaaaaaj ..