Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
haloooo nespaci co je s vami :))).....dnes asi pojdem skor..., lebo uz ma lame...., ale este je skoro :D
ojkaaaa....od dnes nevynecham ani jeden den..., aby som neposlal peknu uspavanku do ojkoviec :)))))
ael ved urcite ano ..to je aj u mna tak .. ze som cely den potom niekde prec a beham, lietam ..ked je pekny cas
ja som spokojna, vsak na jar aj tak pojdu dolu kila, chtiac-nechtiac. akonahle je vonku pekne, stale kdesi behame, na jar zacneme korculovat, bicyklovat, lahsie sa stravovat :-)) teraz je len prirodzene, ze sa trochu naberie, ja z toho hrozu nemam, vsak sme cele vecery doma a len sa hrame :-))
datelinka, to sme na tom rovnako..aj aj mam takisto kg ako ty :-D a dokonca som tusim vyrastla..som vzdy myslela, ze mam len 167 a naposledy som mala o centak viac :-D
datelinka no vidíš, už len kvoli tomuto sa neoplatí chudnut, už by ta nemali poslat domov odtial. Stale to bude tesnotka, ale predsa (: no ja som maxa tiež dlho nevidela nikde na nete.... ktovieee, čo jeee....
leerka, najprv sa treba naučit žit sama so sebou. Podla mna je fajn, že chceš cvičiť, ale nejak chudnut, no čo ja viem, to by si už nemusela (;
leerka, ale ja uz mam 51 kg, ale dietovat sa nechystam :-)) som vazne zvedava, ci budu mat stale tie reci, ked pojdem na konci januara darovat krv :-))
ojka, maxa mal aj nexus na skype a tiez ho tam dlho nevidel :-( hadam sa ma tak dobre, ze sa mu nechce sem pisat :-)
no ved mala by som ..ale som zvyknuta na nieco ine vies ..a potm si pridem taka ina, divna :-D musim zacat aspon cvicit..leboposledny mesiac som nemala cas ..a na plavaren chodit ..
leeerka, no vidíš, tak teraz ževraj vyzeráš konečne normálne, tak kašli na hladovku, nie? Teš sa z toho aká si predsa teda (:
no ja eni som tenka ako prutik .. bodaj by som bola ..som boal zvyknuta dlho teraz na dost chudu postavu .. u nas sa ako tesia, ze som konecne pribrala a vyzeram aspon normalne :_DD
datelinka, max sa tu veru dlho neukazal a ešte naša lleilla (:
joj, ženy moje a načo vam je chudnutie a hladovka? ved ste tenké ako prutiky (;