Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
jaj bingham este niekde odpadnes...davaj si pozor:) vzdy ked pridem tak tu vyvadzas ci je den alebo noc...no co chystas divoky silvester?:))
ahojte banda
bingham, teraz a dobre ranko? zaujímavý spánkový réžim (;
hej zuzina....ked tak v noci....dnes som tu bol vynimocne tak skoro :P....., ale ano ja som velmi odolny....a nemusim moc spaat :DDD
bingham nehovor ze ty aj spavas:) ved ty si tu vo dne v noci neverim ze niekedy spis:))
pekny silvester vsetkym:))
no tak my sme take hlucnejsie tak co uz :-D ved aby si vedel, ze existuju ..sa pripoj
preco ja mam take nesmierne stastie....ze na domnou byvaju same holky....este neni ani 15:00....a uz tam hulakaju.....a unaveni ludia ako ja nemozu spat.....strasneeeee :DDD
u nas sa nepili, ako si nato prisiel? len sa musi .. ked nieco ma byt hotove ..
veru raz ten cas pride bingham a ja sa vyspim ..ako dnes niekto vtipny u nas povedal, ved buduci tyzden sa vyspis ..a ja ze fakt a to kedy .. kedze uz zase pracujem :-D
dobre teda...idem si este lahnut...., lebo tu robim same chyby :DDD
u vás sa tuším len píli leeerka, tak buď im pomôž píliť, nech to máte z krku, alebo pokaz cirkulárku a vyspíš sa....
hmmm neboj leerka....pride aj to...a pekne do ruzova sa vyspinkas :))