Prečo ešte nespíte?

leeerka

ani ja nemam rada zafajcene priestory .. vzdy ma potom rano boli hlava, kedze sa mi v noci ked dojdem domov neche umyvat si vlasy ...

leeerka

no vsetko sem mali, tak si mohol dostat chut na cokolvek :-D no vcera som mala trochu naladu tancovat ... ale tak nemohla som ist uz nikam autom ..skoda .. a my mame este s kamaratkou taky zvyk..teda ked som nahodou na silvestra doma, co sa stalo teraz po dlhych dlhch rokoch ..my chodime v noci na cintorim

bingham

ani mi nehovor...ja to neznasam...ked je nafajceneee....som prisiel domov....a komplet som bol napachnuty....ten pach normalne prekryl mojho bossa :DDD

bingham

noo to som mohol teda....., ale aj ty si mohla is so mnou :)) sme si mohli zatancovat ;)

hmmmm....a ked si spomenula tie chlebicky...som zostal hladny :DD...., ale keby som bol u teba...uz vidim ze by som dostal chut na sladkee :P

ojka

ejha, tak ste sa mali ist všetci odtial vyvetrať k vodičke a pozerať :D aspon by ste boli na čerstvejšom vzduchu ...

bingham

nieee ojka...to som nevidel...iba pocul...ked som sa bol na chvilocku von vyvetrat...., lebo zase tam bolo nahuleneeeee..... :DDD

leeerka

bingham a kedy som ti to mala napisat .. ved si sa mal spyta nie ..dosatl by si odpoved :-D kolace, chlebicky, vino, sampanske, slane, sladke..vsetko bolo ..