Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
no normalne ženy? tie môžeš stretnuť všelikde, to je vec nahody, kde sa prave pohybuju. ale tipujem, že sa pohybuju po svete asi skôr cez tie denné hodiny ((-:
ojka neeee...ked budes s nami tak nebudes pozorovate....sa budes bavit s nami :)))
oneee, ale ja BA vobec skoro nepoznam a ty chceš nechať vyber na MNA? ale no taaak ... ((-:
ojka..., ale uz ma to prestava bavit....stale o tom istom :DDDD....prezradte mi kde su normalne zeny :DDDD
bingham, bude zo mna tichý pozorovatel potom? :D
ako vies ze som o 8:00 vstal :DDDD.....datelinka tomu ver...ta zoberem von...a pojdes aj ty ojka...a ziadne ze nieeee :DDDDD ale podnik vyberas ty ojka :)))
bingho, niet divu, že sa ti nechce spať, keď si len o ôsmej večer vstal :-DD.
ja vám mám tiež niekedy takú chuť vyraziť :-)) ale keď sa nedá... až malý trochu povyrastie :-))
datelinka fiiiha, ty tiež dobre prazdninuješ, no len aby si sa hlavne do bodky vyliečila (:
bigham, od cigariet, och, ste mali byt radšej kdesi na čerstvom vzduchu... ty si živel, tak ked sa ti nechce spať, tak bud tu pri nás (:
caute....som prisiel prave domov....:)))
uz spite ???.....fuuuuuj....ale komplet smrdim od cigariet....pojde niekto este so mnou....von ???..... :)))..., alebo pojdem sam...a najdem si vas tam :DDD....este sa mi nechce ist spat.....