Prečo ešte nespíte?

ojka

no ja ti presne neviem neviem, ale podla mna aspon do konca februara :D zisti si a buduci rok ta tam rada uvidím (((-:

bingham

na thaisky...neblazni ved obcas tam zajde....ale niaku dobru holku som tam nevidel teda :P...no ano ale s tou skolou mas pravdu.....tam boli aj tie normalne..., len tie som akosi vtedy nevnimal :)))) no nic....kedy sa u vas daju podat prihlasky :DDD

ojka

v škole ((-:
ti píšem, oderaz budeš chodievať dobrovolne na nakupy, prihlás sa na nejaký kurz-šport (moja kamaratka začala chodit na thaisky box a našla si tam priatela), alebo si to hoď ešte raz na školu ((;

bingham

no ale taku som este nevidel....co by bola taka normalna :DDD kde mam chodit ???...porad...ved vy ste tu uz vsetky zadaneee....kde ste ich stretli :)))

datelinka

keď ja tu poznám takú, robí v reštaurácii, kde sa stravujeme, tá vytŕča poprsie v každom počasí a myslím že by jej bolo jedno, na čom sa zvezie :-))

ojka

a ked to na tej žene jednoducho vidíš, tak prečo je problém nájsť taku aká sa tebe pači? (: to vieš, slobodné a staršie podla tvojho gusta, takých vela už asi nebehá. Podla mna ich má viac už obručku na pršteku (;

bingham

nooo taka by mi este chybala...aj s deculom...co ho mala v 18..... :DD a to jednoducho vidis aky je to typ zeny....to sa nezapre....spravanie....atd...

ojka

no tak nikam nechoď (; to aby som sa na uspavanku aj tešila....
eeee, masirovanie u mna nezabera, ja som tvrdý oriešok (: ale diky za radu...
datelinka, no možno niečo na tom pravdy bude, i ked ja som myslela, že už snáď trošku viac rozumu by mali.... čo už...