Prečo ešte nespíte?

bingham

aleee nie su ani vtieravejsie(a naivne vobec nie) tie uz vedia co chcuuu(mladucke obalamutis rychlo) :P...skor...hladaju.....svojho princa....na peknom medaku....skoda ja mam len bavoraka :DDDDD......ano ano mile damy...takto to dnes v zivote chodiii :DDDD

datelinka

ojka, ked ja mam taky pocit,že ako píše bingho - že sa tam vrtela - že slobodné mamičky sú akosi vtieravejšie a naivné stále rovnako, ako keď otehotneli ... ale tiež sa nechcem nikoho dotknúť :-)
mám kámošku, inteligentnú ženu, právničku, ktorá žila s partnerom 10 rokov, a keď sa im narodilo dieťa, rozišli sa :-( a teraz je vlastne tiež slobodná mamička, keďže nikdy vydatá nebola. ale ona je iný typ, nie je zďaleka naivka, o ktorých som písala :-))

bingham

jaaaaj...ojka..., ale ked bolia nozky...tak treba niekoho poziadat...a pekne pomasirovat....vies ako to pomaha :DD

a budee aj uspavanka :)))

bingham

a vies ze neviem....som sem prisiel taky rozkokoseny.....a uz pomalicky ma to tahaaaa....tu je taky klud...taka pohoda....:))))

ojka

nezaspalo som , neboj, bola som si doplniť tekutiny (: no ja sa tejto teme len teším, to sa neboj ((-: a ako kolkej teda vyražaš? hm?

bingham

este mam cas....su budu len tri hodiny :)).....a preco este nespinkaaas ???...., ale sa na mna nehnevaj som teraz raaad ze si tu :)))