Prečo ešte nespíte?

david_24

Ojka ty si blázon takto skoro vstávať! Neboj, to dáš(tie prijímačky). Hlavne sa tam veľa ľudí nehlási, takže bude veľmi nízka konkurencia:-) Ja som v štádiu rozhodovacom, čo sa práce týka
Tak ja už mám tiež zarezervovaný salónik v jednom hoteli a vyberal som promočné menu tiež podľa dezertu:-) Už aj oznámenia mi prišli, ale ešte som ich nerozposielal a babky na ne čakajúúúúú a furt mi kvôli tomu vyvolávajú:-)))
A musím sa pochváliť, bol som strašne šikovný, naháňal som sa vonku v šľapkách so psom a rozrezal som si nohu, to bolo krvi, som omdlel skoro. Dúfam, že na promócie budem fit.
Iskri na čo angličtina? Do roboty?

ojka

tééééda, také ticho tu je, ... čo súťažite o bobríka mlčanlivosti?
Krásne slniečkovské víkendové popoludnie prajem (:

ojka

ranečko, slniečko, vstávajte spachtoši...
ja mám už totálne prepínaky, bez budíka si len tak vstanem o pol šiestej, bez toho aby som musela....
no čo už, aspoň ten východ slnka stál za to ...
pekný deň vám prajem

ojka

ja som si myslela, že po štátniciach , ked už bude "svet gombička", tak budem už lepšie spávať.... nuž, človek je tvor omylný.... a ja tým pádom tiež...

lost

hahaha, vyborny obrazok :D

no uz aj u nas prestalo liat :) ale tesne pred tym ako som isiel von s bastienom zacalo :)

kym som dosiel dole, tak prestalo :)

no musim vstavat o 7 00 :D tabletky tabletky :) tak ak sa na to pozriem z tej svetlej stranky, mozno mi to napravi spanok a ten biorytmus ci co to je :D

dik teda :)

a

gn :)

ojka

oujeeeee, tak teda skoré uzdravenie prajem, nech ťa to čo najskôr prejde....
íííha, leje u vás? tu v BA je uplne jasná obloha... tak bru noc ti prajem, takto skoro
predčasne
uži si ten spánok
fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net

lost

netusim :D

len som prisiel na bezny rtg k zubarovi a on ze "nepotesim vas" :D

a tak sa s tym 90 minut paral a teraz tam mam stehy atd :)

hovoril sice ze mozem jest hocico bez obmedzenia, ale zaujimave je ze preco tam je zapal, nemal by tam byt :)

nie je to sice nic smrtelne, ale tak ani prijemne :)

jest viem normalne, len ma tento fakt odradzuje od jedenia :P

lost

no teda, mam doma 2kila ceresni a dalsie 2kila visni... ale ani na jedno nemam zrovna chut.

hold zivot je svina a zapal pod zubom este vacsia svina :P