Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Ojka ty si blázon takto skoro vstávať! Neboj, to dáš(tie prijímačky). Hlavne sa tam veľa ľudí nehlási, takže bude veľmi nízka konkurencia:-) Ja som v štádiu rozhodovacom, čo sa práce týka
Tak ja už mám tiež zarezervovaný salónik v jednom hoteli a vyberal som promočné menu tiež podľa dezertu:-) Už aj oznámenia mi prišli, ale ešte som ich nerozposielal a babky na ne čakajúúúúú a furt mi kvôli tomu vyvolávajú:-)))
A musím sa pochváliť, bol som strašne šikovný, naháňal som sa vonku v šľapkách so psom a rozrezal som si nohu, to bolo krvi, som omdlel skoro. Dúfam, že na promócie budem fit.
Iskri na čo angličtina? Do roboty?
tééééda, také ticho tu je, ... čo súťažite o bobríka mlčanlivosti?
Krásne slniečkovské víkendové popoludnie prajem (:
ranečko, slniečko, vstávajte spachtoši...
ja mám už totálne prepínaky, bez budíka si len tak vstanem o pol šiestej, bez toho aby som musela....
no čo už, aspoň ten východ slnka stál za to ...
pekný deň vám prajem
ja som si myslela, že po štátniciach , ked už bude "svet gombička", tak budem už lepšie spávať.... nuž, človek je tvor omylný.... a ja tým pádom tiež...
hahaha, vyborny obrazok :D
no uz aj u nas prestalo liat :) ale tesne pred tym ako som isiel von s bastienom zacalo :)
kym som dosiel dole, tak prestalo :)
no musim vstavat o 7 00 :D tabletky tabletky :) tak ak sa na to pozriem z tej svetlej stranky, mozno mi to napravi spanok a ten biorytmus ci co to je :D
dik teda :)
a
gn :)
oujeeeee, tak teda skoré uzdravenie prajem, nech ťa to čo najskôr prejde....
íííha, leje u vás? tu v BA je uplne jasná obloha... tak bru noc ti prajem, takto skoro
predčasne
uži si ten spánok
fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net
netusim :D
len som prisiel na bezny rtg k zubarovi a on ze "nepotesim vas" :D
a tak sa s tym 90 minut paral a teraz tam mam stehy atd :)
hovoril sice ze mozem jest hocico bez obmedzenia, ale zaujimave je ze preco tam je zapal, nemal by tam byt :)
nie je to sice nic smrtelne, ale tak ani prijemne :)
jest viem normalne, len ma tento fakt odradzuje od jedenia :P
aaaaale, lost, to vážne? /-: tak to ma mrzí )))-: a to ťa kedy chytilo?