Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ojka, však lekár poslal sestričku domov, že na víkend, lebo mali končiť o tretej a po nás tam mal ešte troch ľudí.
ja by som aj bola trpezlivá, predsa len, som trénovaná, ale vysvetli to dieťaťu. samozrejme sme mali so sebou knižku, farbičky, papiere, robili sme si papierové lietadlá.... mali by tam spraviť detský kútik :-) (baktérie na hračkách by boli grátis)
datelinka, to poznááám a ešte sa mi velmi páči, ked si lekari napíšu na dvere :"čas vášho objednania je len orientačný, buďte trpezlivý" ((-:
bingham, no ja ho dotiahnem doma (;
aj my ten deň nejako dotiahneme :-) však do polnoci už nie je tak ďaleko.
my sme teraz prišli z ORL vyšetrenia s malým. boli sme na 14:00 objednaní, lekár nás vzal o 15:45. prešli sme fázami nadšenia, zábavy, únavy, mrzutosti, nespánku až po objavovanie inštrumentárneho vybavenia ambulancie...
nooo idem ho dokoncit do mesta :DDD...a co ty ??? :)))
ahoj bingham, čo s načatým dňom? (:
ahoj ojkaa :))
leeeriacik :)) ty si pod mojimi...tak tak...sa tam skor zmestis :D
leeerka a na aku hru? (:
ja sa dnes idem uz o chvilu kulturne vyzit, idem zase do divadla a dokonca na hru, ktoru som uz videla ... ale co uz ..
bingham, tak neivem ci aj ty nie si pod mojimi ochrannymi kridlami ..ale to skor ja pod tvojimi .sa tam skor zmestim :-DD a kryjeme si chrbat :-))
hmmmm, no čo už sa všetci tešíte na víkend? je dnes piatok, nie? lebo zasa stracam pojem o čase, ked "prazdninujem"... (((-: