Prečo ešte nespíte?

bingham

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj.....to bol den :DDD....co jeee babyyy...uz spiiite....som prisiel domov aa idem papaaat :DDD....dnes tu bolo fakt ako si tichulinkoko :)))

datelinka1

prečo ešte nespím? práve som dopísala dlhokáááááááánsky mail svojej dobrej kamoške, alebo, dovolím si povedať priateľke. a dúfam, že som jej ním pomohla :-) teda nemyslím tým pomohla stratiť cca pol hodiny z jej života :-)))

datelinka1

nekazíš, ojka, nekazíš :-))
u nás až tak tíško nie je :-) neviem ako som naprogramovala pračku, ale zdá sa mi, že už nejako dlho perie. chcela by som byť ešte "nažive", kým skončí. už som chvíľku spala a najradšej by som sa už ani vyrušovať nedala.
tak dobrú noc všetkým :-)

datelinka1

zuzic, ešte sa poradím s pediatričkou, skvelou lekárkou o nevyhnutnosti, alebo vyhnutnosti toho vyšetrenia. nechcem dieťa vystresovať. kým doteraz sa ťahá do ambulancie, všetko smelo popozerá, obkecá, cukrík si vypýta, po toľkých stresoch, odberoch a čakaniach v čakárňach z toho bude jasná nevôľa voči akémukoľvek vyšetreniu.

zuzic

sak ak si myslis ze je to zbytocne nechod tam:) ved to neni az take nevyhnutne ked aj tak nic nemozu zistit:)
jaj...tak to vobec neni lahke odist len tak na viac dni:( bude vam smutno jaj neivem co ti povedat...hadam ze cely cas sa mozes nanho tesit tiez ma nic ine nenapada:(((