Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ja netuším, zbytočná strata času. však eozinofily môže aj pediatrička požiadať... ešte si rozmyslím, či pôjdeme na tú IA, možno mi to ani nebude vyhovovať, to je až o tri týždne, ktovie čo bude v ten deň v práci.
čo je horšie, o mesiac idem na prvú služobku odkedy máme malého. brrr, nechce sa mi, ale musím, nemôžem stále odkladať. 4 dni nejako prežijem, hádam. hádam. hádam :-((( nie som si istá, či prežijem, keď teraz vydržím ledva pár hodín, kým je v škôlke a už sa neviem dočkať...
tak na co vas tam vlastne poslali?:) ked aj on povedal ze sa to neda zistit?
aj lekár povedal, že to sa dá až tak okolo 5. roku zistiť. teraz sa dajú akurát identifikovať zvýšené eozinofily, ktoré môžu znamenať prítomnosť alergie. podľa mňa je zbytočné trápiť také malé dieťa...
datelinka:D niezeby ma to tesilo ale ja tiez musim ist na imunologiiu a orl uz zas:DD ze nie som sama:) tak pozdravuj malickeho pohladkaj ho za mna ze je zlaty ze ma nenechal samu:DDD ale bojim sa urcite viac ako on:) ako vies ze mu nic nenajdu? mojmu bratovi nasli ked bol maly dost vela alergii...
zuzic, má často nádchu, poslala nás lekárka na imunoalergológiu (tam sa mi tááák nechce, dopichajú ho a aj tak nič nezistia, však to je ešte malé..) no a tam si vyžiadali pri objednaní, aby sme priniesli ORL nález a KO.
oukej, pekný večer leeerka, zabav sa (;
datelinka, no tak sa malý aspon zabavil (: a dostal potom od pána doktora aj najaku vymalovavanku? zvyknu dávať (: ja si pamatam, že som bola raz na reumatologii a čakala som až do piatej, tak nejak. Tiež tam už sestričku nemal. Akože klobuk dolu, že tam dokáže od rána tak pracovať v kuse možno len s jednou prestavkou, ak vobec....
vsetko o zenach sa vola hra ..je to komedia .a velmi donbra ..tak sa znova zasmejem aspon :-D prvykrat sa mi ta hra hrozne pacila :-)) tak ja uz idem .. aby som stihala vsetko :-D zatial pa
datelinka a co je malemu?:(
datelinka tie papierove lietadla mi neposminaj:DD som cakala s jednym malym dievcatkom v cakarni a robili sme tiez lodicky litadielka, pekne sme ich dali na kopu ja som odbehla a lietadielka po celej cakarni:)