Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
lost, nechce sa ti spať, preventívne? to je ťažké pochopiť :-))
ojka, pravda je taká, že si to viac nahováram, ako to je pravda, ale to je zas ten môj pozitivistický prístup :-)))
datelinka, no ty budeš v siedmom nebi (:
ojka, musím to brať pozitívne, lebo medzi začiatkom roka a letom je vždy veľa práce, ale nebudem odpočítavať podľa toho, čo všetko treba urobiť. aj keď mne do leta žiadna dovolenka naozaj nehrozí :-) ale čo môže byť krajšie pre workoholika, ako môcť nerušene pracovať :-))
datelinka , pochod tvojich myšlienok sa mi celkom pači ((-:
lost, a prečo štrajkuješ? :D
a potom zaraz jarné prázdniny, veľkonočné a potom už letooooo.
ahoj datelinka (: nie som si istá, ale sestry sú doma samizdá 1.februára, tak to sú asi tie polročné (; majú taký predĺžený víked ...
to budú zas aj nejaké polročné prázdniny? ja nikdy neviem, kedy sú prázdniny, až kým sa ma v škôlke neopýtajú, či príde dieťa do škôlky a ja nechápavo, že prečo??? chcú mať vtedy čo najmenej detí, lebo aj oni berú dovolenky, ale to by človek musel mať sto dní dovolenky, aby mu to vystačilo na všetky detské prázdniny...
no však iné veci-príklady ako su v pracovnom zošite, knihe alebo tie čo ste prebrali na hodine ti nemôže dať, nie? len netreba stresovať, to poznám také stavy (:
nooo, neviem sice kolkatačka si, ale učite sa z takej zelenej alebo oranžovej učebnice? či?