Prečo ešte nespíte?

meggy10

ja uz tiez idem zima mi je nohy:D tak dobru noc a sladke sny, len nie take ako sa mne snivaju stale ma chcu zabit...

ojka

teeeeda,ako taktne ma tu niekto vyháňa (((-:
ale tak veru idem, všade dobre a pod perinou tiež (:
tak ešte raz prajem bru noc a nebuntošte ani vy tu už dlho ...

meggy10

datelinka tak skoro nad druhym neuvazujem:D ale urcite by som chcela ale neskor ked budem mat skoly pokoncene:D prave ze maly neplace vobec mne bude cely chybat a hlavne jeho hlasny rehot:D ja som mala velmi lahky porod aj teraz by som isla rodit:D

datelinka

meggy, už ste prihlásení do jaslí, alebo nebodaj prijatí? alebo sú to súkromné, kde nie je taký veľký záujem? lebo fakt, neviem kde bývaš, ale vo väčšine prípadov je jaslí málo a záujem enormný. škôlky podobne, ale už je to lepšie.

datelinka

neboj, meggy, druhé dieťatko ti to vynahradí, ak ti chýba detský plač :-)) neprajem ti to, ale väčšinou to tak býva :-)
ojka, máte výstrahu prvého stupňa, kvôli mrazom, tak už šup pod perinu :-))

meggy10

datelinka ja tiez zvazujem este tu opatrovatelku, tak uz cez leto pojdem s malym popozerat do jasli aby videl ako to tam vyzera, ja sa bojim toho aby nebol tam smutny, ale podla mna si zvykne deti maju radi deti.

meggy10

ved ja viem a pamatam si ako som doma hlasila ze na gymnazium nepojdem aj keby ma rozparali:D moja teta je lekarka, ale neurologicka toto by som nehcela robit, mna by bavilo na porodnici:D alebo nieco operovat, maly je velky expert uz ma 2 zuby, ale sama neviem kde som ku takom dietati prisla co vobec neplace.

datelinka

meggy, nech ti nie je ľúto dávať dieťa do jaslí, ak máš takú možnosť. užijete si potom intenzívnejšie ten čas, keď budete spolu. u nás sú jasle bez šancí, preto sme mali radšej opatrovateľku.

ojka

ja obdivujem lekarske povolania a celkovo medicina je niečo fascinujuce (: jej, taký malunký drobec (; hm, no takto teraz ťažko, to chcelo miesto OA veru gymnazium alebo SZŠ,...

meggy10

maly ma 5 mesiacov, ja som povedala ze ja ekonomiku studovat nechcem ani nebudem, neviem asi som si vybrala zlu skolu ja by som chcela velmi byt lekarkou, ale otazka je ale ako?