Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
meggy10, no však už sa pomaly chystám, zuby som si bola umyť už (: koľko ma vlastne malý rokov? (: ja študujem na EU v BA, takže mne aj ta ekonomika celkom blízka je mi (-:O
datelinka nie ja pocas celeho pol roka mozem chodit na pisomky, aby som mala z kazdeho predmetu aspon 3 znamky a tak nemusim mat preskusanie zo vsetkeho naraz, podla mna je to tak lepsie no a este nemam uzatvorene z tych predmetov co som pisala a teraz mi moc nevychadzalo chodit zhanat znamky s malym som bola na ockovani ja som bola na 2 x na krcnom stale nieco do obeda nema kto byt s malym, nic mi nevychadza dufam ze sa to zmeni od septebra, ale zasa mi bude luto dat maleho rano do jasliciek.
ojka ano do pondelka, ja teraz oddychujem, maly uz spi tak teraz aspon trosku veget, ja mam tiez literaturu rada toto precitam a viem ale ekonomika mi nehovori nic:D to akoze preco nespis? aku studujes?
datelinka nechce sa ti pisat uvahu?:D
datelinka (((-: citila som, že to číselko bude tvoje (; šikulka,...
6666
meggy, to máš nejaké individuálne preskúšanie, alebo písomné previerky? všetko naraz?
meggy10 a to všetko do pondelka? literaturu som mávala veľmi rada, ja som bola taký vďačný študent. Tak držím palce, nech postíhaš, čo máš, ale nezabudni si aj oddychnuť (:
dakujem datelinka, ja ti prajem tiež pekné sny a hlavne spánok, čo stojí za to, lebo ja som si tuto noc aj pospala, ale nejaký veľky efekt to čuduj sa svete nemalo....
ojka no nejak sa pokusim to zvladnut a ked si pomyslim kolko sa potrebujem este ucit az zle mi je danova sustava, obcianska, 5 spisovatel z literatury+ uvaha a z nemciny sa slovicka nenaucim lebo ich neviem ani precitat a nie este sa ich naucit:D
tak dobrú noc, ojka, nech sa ti sladko spí. ja dúfam že sa mi podarí naspať viac, ako uplynulú noc, to bolo trápenie :-((
datelinka to hej, ja sa snaží tiež pozitívne myslieť a potom ide všetko vždy lepšie od ruky (:
aspon mám ten pocit
lost, preventivne? neblazni (;
ja asi preventívne už asi o chvilku odchadzam, dnes som nemala najlepší deň, tak pôjdem do postele pozitívne myslieť o niečo skôr ako zvyčajne (: