Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
vidím, že ste mali plodný víkend...
zdravím všetkých nespáčov :-)
meggy- to nebolo o vystatovani........slo o česť!!
veduca temy sa snazila ponizit inu cast Slovenska!!!
Bolo to o vymene nazorov !!
Ona a par jednotlivcov pluli na Bratislavu ......preco by sme si to mali nechat ????
Taka atmosfera panuje uz dlhe roky.......
Vzdy Bratislavas je ta zla......
A to len preto.,ze hlúpy vychodniar zavidi....
Vzdy to tak bolo a bude.
Clovek ak sam nieco nedokaze dosiahnut.....pre neho sa stava vsetko okolo neho horsie.
denz preto som ho rafla prveho lebo som to citala od zaciatku a hned mi vybil oci tym co pisal, kazdy jeden co prispel do tej temy bud sa vystatoval, alebo napisal blud.
bingh....dakujem,ale to nemuselo byt.......
Ja sa tak vobec necitim.....
Mne len ide o princip .....ty a zuzik......a teba tam rafla ako prveho..
Je to vazne neseriozne.....mat taku manzelku....som rozvedeny.
bingham ako som uz tu pisala zacala rypat zakladatelka temy a smotanka hned nabehne a uz too nemozem citat, chapes? ja som o bany neprosila ani o nic ine, len som to napisala, ty si sa tiez ku mne nie vzdy dobre zachoval si spomen.
ty vobec nechapes co si spravila...ale vobec to nechapes...ty si neurobila nic spravne nic dobreeho...si sa zachovala ako spina...si dala na pripomienky ludi ako je denz...ako zuzic...co nic nespravili a ich nicky si tam rozniesla pre nic...uz tomu rozumies...(to ze si tam dala mna...mam uz u p..., som si myslel ze si normalna baba...ale v tomto priade to uz neriesim)
jedna rada na zaver...este raz si precitaj co si dala na tie pripomienky...pekne postupne si to precitaj...a potom napis...ci je to spravodlive...
bingam za pravdu sa kazdy hneva a na SLovensku je to tak, nechcela som nikoho urazat, iba aby aj na vas konecne spadla kosa a nevystrkali ste tu rozky. tak ma nesud.
ja este len dodam....v tejto teme...co zalozila ojka...su skveli ludia...naozaj skveli :))))...a ty meggy si PROBLEMOVY clovek...vsade kam prides je hadka...robis iba problemy....skus sa nad sebou zamysliet ale vazne....a to co si spravila na tych pripomienkach to nepochopi nikto okrem teba...neviem co si tym chcela dokazat...akurat to...ze clovek ako denz ktory s tebou drzal a branil ta zistil co si zac...si si sama nasypala popol na hlavu....
ps: to uz determia...je lepsi clovek ako ty
meggy- bolo by to spravodlivejsie.
denz ja som ta sklamat nechcela ide len o spravodlivost, ci mala som tisko to citat? keby som tak pisala JA ako vy, tak to by bolo v pripomienkach staznosti a to vies dobre.