Prečo ešte nespíte?

iinkognito

V TEJTO TEME SA NEHADA!!!
TAK LASKAVO MILACKOVIA PRESTANTE...
NO MNA UZ TU TEDA FAKT NA TEJTO STRANKE NIC NEDRZI
adios...
ojka datelinka zuzic..ste zlate babule... cmuk kazdej a ja zdrham radsej rychlo kade lahsie

bingham

akurat som to chcel denz napisat...nech ta da aj teraz do pripomienok :DDD

inak ty to stale nechapes...ano prekvapila si ma..., lebo som si myslel ze si normalna baba...teraz uz nie...si clovek...ktoremu by som rozbil nos...ale kedze si zena tak nie...

meggy10

erricckaa :...tak teraz si to zaklinvocala.... :DDD....najlepsie zeny su "nase"...baby...z petrzaaaalky :)))

ale aby si nepovedala...v gramatike si urcite lepsia :DDDDD

inak o tom chodeni do postele vies co sa hovori o vychodnarkach ;)

atd atd

meggy10

bingham nemozes sa zmierit ze proste som to tam dala? a vobec mi neslo o bany ani som nad tym nerozmyslala, citala som temu od zaciatku a hned si mi vrazil do oci TY ako sa povysujes. a zmena je zivot, pouzivam slovnik iba na primitivnych ludi. tak ako som pisala denzovi, nemal si nato reagovat a este si pridaval provokacne.

denz a preco znova reagujes na temu imunita?

bingham

meggy10...krasne si to napisala...a preto si tam "vrzla nase nicky" - lebo zakladatelka provokovala(a ty co si tu pouzivala slovnik cigana si to od hrozy a nespravodlivosti nemohla citat):DDDD este ze aj ju si tam "dala"....

hehe...a neislo ti o bany heej ??? :DDD...aspon nepis taketo veci...este viac sa davas dole...