Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
V TEJTO TEME SA NEHADA!!!
TAK LASKAVO MILACKOVIA PRESTANTE...
NO MNA UZ TU TEDA FAKT NA TEJTO STRANKE NIC NEDRZI
adios...
ojka datelinka zuzic..ste zlate babule... cmuk kazdej a ja zdrham radsej rychlo kade lahsie
akurat som to chcel denz napisat...nech ta da aj teraz do pripomienok :DDD
inak ty to stale nechapes...ano prekvapila si ma..., lebo som si myslel ze si normalna baba...teraz uz nie...si clovek...ktoremu by som rozbil nos...ale kedze si zena tak nie...
meggy- je vas takych viac???
no fajn.....
denz radsej to ja neurobim, nech to urobi radsej niekto iny. dokazu ta vyprovokovat a ty sa das, tak sa necuduj.
meggy- reagujem na temu imunita,aby si znova mala potesenie a hodila to do pripomienok!
erricckaa :...tak teraz si to zaklinvocala.... :DDD....najlepsie zeny su "nase"...baby...z petrzaaaalky :)))
ale aby si nepovedala...v gramatike si urcite lepsia :DDDDD
inak o tom chodeni do postele vies co sa hovori o vychodnarkach ;)
atd atd
bingham nemozes sa zmierit ze proste som to tam dala? a vobec mi neslo o bany ani som nad tym nerozmyslala, citala som temu od zaciatku a hned si mi vrazil do oci TY ako sa povysujes. a zmena je zivot, pouzivam slovnik iba na primitivnych ludi. tak ako som pisala denzovi, nemal si nato reagovat a este si pridaval provokacne.
denz a preco znova reagujes na temu imunita?
meggy10...krasne si to napisala...a preto si tam "vrzla nase nicky" - lebo zakladatelka provokovala(a ty co si tu pouzivala slovnik cigana si to od hrozy a nespravodlivosti nemohla citat):DDDD este ze aj ju si tam "dala"....
hehe...a neislo ti o bany heej ??? :DDD...aspon nepis taketo veci...este viac sa davas dole...
meggy- to som nevedel......sorry.
Myslel som si,ze po par vetach prestane.
denz zakladatelke temy islo o vyprovokovanie, vobec si nemal reagovat, skor by ju to nastvalo.