Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
bingham- obcas napisem zuzic :)
ze ako a mate a tak:)
:)))
BINGHAM
Temu o vode som pochopila,preto som na nu nereagovala.
Neeeezacinam,len som vyjadrila nazor,napokon ako ty a aj ostatni.
Som rada,ze si nevytvaram mienku,podla toho co sa hovori,pretoze mam priatelov zapadniarov,cechov,poliakov,angl. a aj indov.
Ukoncila by som to tak sportovo,ze
KOO-SII-CEE;}
denz mas pravdu...tak keby sme sa tu nevideli(co sa urcite stane - minimalne jeden z nas tu uz nebude):DD drz sa
kluuuud deti moje:))))))
ved o nic nejde:)))
kym nejde o zivot.....ide o prd:)
akoze mozete s tym uz konecne prestat ..ved v kazdej teme sa niekto len hada ..ako som uz pisala v inej, ak mate medzi sebou problemy, tak si zalozte na tu osobitnu temu a tam sa pre mna za mna aj pozabijajte slovne ..ale nerieste si to stele v inej teme ..
vies...ja ta do pripomienok nemozem dat...a ani by som ta nedal...nie som ten typ cloveka...a ked chces nadalej provokovat...nech sa paci...ako napisala inkoo adioos
BINGHAM.
bingam to akoze co ma znamenat? sa spravaj normalne, nie ako primitiv. viem dobre ze ti ide o to aby si ma vyprovokoval a mal moznost dat do pripmienok, ale to sa nestane sam vidis, ze nemam chut sa tu hadat s ludmi co ani nepoznam. ale toto si napisat nemal uz nemusis nato odpisovat, nechcem s tebou mat nic spolocne, aj tu si ma vela x spominal, a riesil, len som bola ticho! mudry clovek to pochopi a normalnemu to zbytocne vysvetlovat
bingham , uz sa kludni ..nasilie k zenam nepatri