Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ja uz temu nezalozim......
radsej vam dam namet a niekto z vas to tam snad supne.
ach jaj, zlatí moji, čože sa to zasa deje...
Ale ved aj ja som to preto napisala tam.To vsetko som dnes naozaj jedla.Nie,ze si robim srandu s ostatnych.Nezalezi mi na tom,ci budem mat o 3kg viac.Ved zivot nie je o trapeni.No,uvidime.
darika- ale to vtedy to bol omyl,ze si ju dostala a aj datelinka a mozno aj ja:))
No stale nemam pocit,ze tou temou som nieco porusil.....alebo sa mylim???
to,ze tam niekto zacal podrypovat a zvrtlo sa to......je moj problem,??
Bolo to myslene dobre.........chcel som aby si niektore dievcata uvedomili nezmyselnost hlupych diet.....a aj sa pousmiali.
dopadlo to inak.
Denz
a to ako myslis?Ved som mala ban nedavno.Preco ma neminul?A mne to nevadi.Ja by som bola v tej teme doteraz,ale...ved vies.Ja nechcem rypat,ale som za kazdu hlupost.Neporusili sme pravidla.Neurobili sme pokec v inej teme,neboli sme vulgarni,nikoho sme neurazali,len sa zalozila tema,ktora mala opacny efekt ako tie dietne.Co je na tom?Zmaze sa tema a hotovo.To,ze som to dala teraz do pripomienok bolo,aby to pochopili,ze to moze vadit a preto ta tema.Pozru tvoju temu,precitaju moju pripomienku a zabudnu na tu tvoju,lebo zacnu riesit moju.Cha cha cha
Moze byt?
darika- ban ta vzdy minie:)
ty nevies rypat:))
v com budem ja v pohode?
darika.....ty budes v pohode stale:)
Som pomylila nicky.
Ma to byt zmatok,ci zmetok?Ale pasuje mi tam to prve.
Chcem si to vyskusat,ako to je,ked musim prispievat vzdy pod inym nickom.Uz mam teraz zmetok.