Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
haha, že o dva dni :-))) macca bude zajtra rozdávať rad čestného banu :-)))
dobrú noc všetkým spáčikom, ja popracujem a pôjdem vašim príkladom :-)
dobru noc ti prajem,darika (:
no,este,ze som tomu porozumela.Ale ani sa nemusis snazit,ja aj tak nempochopim.Idem asi dza.Tak vam prajem dobru noc.Ak tu nebudem zajtra,tak o 2 dni.
dari, tá 218.XXX je pri každom pripojení na net iná, alebo si vyberám z wifi nezabezpečených, alebo wifi zabezpečená, ktorá sa tiež dá zmeniť, pri reštarte :-)
datel
ja tomu aj tak nerozumiem,ako to,ze je to premenlive.To si menis sama?
však toto je mi jasné, dari. to isté spravila aj nám minule. kvôli pár ľu)dom, ktorým prekážajú trochu osobnejšie poznámky k téme a nazývajú to chatom. aby uspokojila macca týchto pár jedincov, muselií padnúť naše hlavy... na dva dni :-)
tada mne to bolo jedno, lebo ja mám IP aké chcem :-)
ta dik:))))
zvykam si :)))
ved ani nenadavam......do kellu!!! :))
tak ??? :)
a viete co si ja myslim?Ze Macce tak Denz nevadi az tak,ako ona musi reagovat na tie pripomienky,co davaju ludia.Ona da ban az ked je toho uz vela,len aby to nevyzeralo,ze s nim drzi.Viacmenej ho vzdy upozorni.Inde da rovno ban.
ja som v tej teme nebola vobec.Ja som to vsetko len sledovala a pucila sa pod perinou.Ja som len sem pisala,ze este ja keby som tam napisala,tak by uz bolo zle.Radsej som tam nesla.Ja aj tak vodu nepijem. :-)
datelinka, tak toto denzovi určite polichotilo ((-: