Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ale no, zuzic, ja k doktorovi? mňa bolí ucho často, už od mala, keď som plávala, takže som si zvykla :-)) mám zázračné kvapky, len keby som večer na ne nezabudla, najlepšie je dať si ich a šup do postele s nakloneným uchom...
ale zabudla vobec si nedokazem spomenut ake je to zlozene suvetie uplne zakladne veci neviem...uz na to kaslem...ale ked ta uz boli dva tyzdne nechces s tym ist doktorovi? vies aby sa to nezhorsilo...
ale nezabudla, vieš to, však na to si to opakuješ.
to ucho dúfam prejde, akoby som v ňom mala vodu, nepríjemné. keby som aspoň poctivo kvapkala...
jaj datelinka to je blbe...z coho ta boli usko? drzim palce nech sa to zlepsi...
ja si myslim ze uz lepsie nebude ved to co som zabudla vsetko co som sa pat rokov ucila to ma uz len tak lahko nenapadne...
zuzic, aj ja som mala dnes ťažký deň. bolí ma ucho, s prestávkami už dva týždne :-( a som unavená, nevyspatá, dnes som ani vodu nestihla vypiť, nieto ešte niečo teplé...
ale hádam bude lepšie :-)
ahoj...
musim na hodku off. Pa zatial.
zuzik- daj si pauzu a chod sa vyventilovat trochu von.......chod na salku caju,alebo sa len tak poprechadzaj. Uvidis....,bude ti lepsie.
Alebo si daj horuci kupel.
denz od osmej rana pocitam uz nevladzem mam este tri strany a uz mi nic nevychadza nic uz neviem aj co som vedela vsetko som zabudla nikdy to testovanie nespravim...zapchavaju sa mi dutiny, horsi sluch som nervozna pohadala som sa s rodinou...nanic den neviem co dalej...
naserie 15.05 hod
si chora???.....nieco v skole??