Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
inak tu zazneli sumy, ze aj kurenie bude v zime luxus a varovali, ze socialne pripady budu sediet v nevykurenych bytoch a bez elektriny, lebo ta bude pomaly nezaplatitelna v DE, co tak zdrazela
Lost a auto je uz tiez luxus, to vies, nie? No ale ked este aj jedlo bude luxus, ale myslim totalne realne, tak to aby si si este uzil :DD. Kedy sa stahujes do AT?
Maoam
hmm, to aby som sa zazasobil :)
ale ide to presne tak ako to ist ma - jedlo bude stale a stale drahsie, az za to stane "luxusom"
uz je fakt nacase aby sa ludia odtrhli od Texa (tesca) a poorali tie anglicke travniky :)
napr ja osobne nakupujem cestoviny v rakusku a 500gramov stoji tusim 2,29eur.. bezlepkove a chutne, nelepia sa atd (ako by aj mohli :D ked tam neni lepok, ktory tusim ze sposobuje lepenie)
vydrzi to 2-3 roky, cize neni problem sa zazasobit na velmi dlho :)
problem je skladovanie a este horsi problem je pointa takehoto investicneho zasobenia sa.. aj keby som teraz kupil jedlo na 3 roky a poradilo sa mi ho uchovat a mal by som energie ktorymi sa tepele upravuje - co ak mi to po 3 rokoch dojde :) cize stale jedine co dosahujem je oddialenie neoddialitelneho..
ale tak prinajhorsom si kupim nejaky pozemok a budem cely rok na zemiakoch :D
to som zvedavy ake to bude za 5 rokov. alebo 2 roky..
2 roky dozadu som mal horsie predstavy o dnesku :) ovela horsie..
cize zase na tom nie sme tak ale asi
ale pred 5 rokmi, to som ale este len s paranojou zacinal :D som si myslel ze bude lepsie :D (cize toto sa nepocita)
take klise ze "tentokrat!! TENTOKRAT!!!" bude horie :D je uz asi otrepane a ani sam neviem ako bude a co bude a co nebude :D
hold, zavisi to od velmi vela veci :)
predovsetkym ludi (masovej populacie)
A mas aj nejaky limit kolko by to malo stat?
tu su nejake 500GB od okolo 60EUR..
pevne-disky.heureka.sk
ojka, no ten moj to nejak neviem najst
ale brat kupoval 1000GB pred 2,25 rokom a platil za to 150 EUR (dnes stoji 110) (on to znicil asi rok potom co to kupil ak nie skor, blazon ze? :D setri na to pol roka a potom sa o to nevie postarat :) )
hmm a mam to :)
tu som to kupoval:
www.alza.sk
65eur stal 250GB v auguste 2009..
ale myslim ze su aj lacnejsie externe/prenostne HDD od tychto WD.. len s nimi nemam skuenosti, no myslim ze tam bude rozdiel v cene tak do 10-15% max
obilie a vsetko s tym suvisiace, ale ako to poznam, zdrazie vsetko
maom, vďaka, už len čakám rozhodnutie zo školy ,... ale aspoň si nebudem vyčítať, že som to neskúsila,...
lost, ked si hovoril, že pri výbere si sa riadil i cenou,...kolko prosím ťa stál ten tvoj?
Ojka: tak drzim palce a nech sa rozhodnes spravne :-)
Lost: tu hlasili, ze idu zdraziet potraviny