Prečo ešte nespíte?

Maoam

inak tu zazneli sumy, ze aj kurenie bude v zime luxus a varovali, ze socialne pripady budu sediet v nevykurenych bytoch a bez elektriny, lebo ta bude pomaly nezaplatitelna v DE, co tak zdrazela

Maoam

Lost a auto je uz tiez luxus, to vies, nie? No ale ked este aj jedlo bude luxus, ale myslim totalne realne, tak to aby si si este uzil :DD. Kedy sa stahujes do AT?

lost

Maoam

hmm, to aby som sa zazasobil :)

ale ide to presne tak ako to ist ma - jedlo bude stale a stale drahsie, az za to stane "luxusom"

uz je fakt nacase aby sa ludia odtrhli od Texa (tesca) a poorali tie anglicke travniky :)

napr ja osobne nakupujem cestoviny v rakusku a 500gramov stoji tusim 2,29eur.. bezlepkove a chutne, nelepia sa atd (ako by aj mohli :D ked tam neni lepok, ktory tusim ze sposobuje lepenie)

vydrzi to 2-3 roky, cize neni problem sa zazasobit na velmi dlho :)

problem je skladovanie a este horsi problem je pointa takehoto investicneho zasobenia sa.. aj keby som teraz kupil jedlo na 3 roky a poradilo sa mi ho uchovat a mal by som energie ktorymi sa tepele upravuje - co ak mi to po 3 rokoch dojde :) cize stale jedine co dosahujem je oddialenie neoddialitelneho..

ale tak prinajhorsom si kupim nejaky pozemok a budem cely rok na zemiakoch :D

to som zvedavy ake to bude za 5 rokov. alebo 2 roky..

2 roky dozadu som mal horsie predstavy o dnesku :) ovela horsie..

cize zase na tom nie sme tak ale asi

ale pred 5 rokmi, to som ale este len s paranojou zacinal :D som si myslel ze bude lepsie :D (cize toto sa nepocita)

take klise ze "tentokrat!! TENTOKRAT!!!" bude horie :D je uz asi otrepane a ani sam neviem ako bude a co bude a co nebude :D

hold, zavisi to od velmi vela veci :)

predovsetkym ludi (masovej populacie)

lost

ojka, no ten moj to nejak neviem najst
ale brat kupoval 1000GB pred 2,25 rokom a platil za to 150 EUR (dnes stoji 110) (on to znicil asi rok potom co to kupil ak nie skor, blazon ze? :D setri na to pol roka a potom sa o to nevie postarat :) )

hmm a mam to :)
tu som to kupoval:
www.alza.sk

65eur stal 250GB v auguste 2009..

ale myslim ze su aj lacnejsie externe/prenostne HDD od tychto WD.. len s nimi nemam skuenosti, no myslim ze tam bude rozdiel v cene tak do 10-15% max

ojka

maom, vďaka, už len čakám rozhodnutie zo školy ,... ale aspoň si nebudem vyčítať, že som to neskúsila,...
lost, ked si hovoril, že pri výbere si sa riadil i cenou,...kolko prosím ťa stál ten tvoj?