Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
47400!! :)
mám to
47399
47398
lost, zvykneš aj ty takto parkovať?
failblog.files.wordpress.com
ale asi by to chcelo strešné okno, hmmmm...
Lost, ale mas aj slova, ktore su ovela dlhsie :-), bezne aj 23-26 pismen a slovo sa sklada vlastne z troch vyrazov :D
Na to si zvyknes, to je uplne v pohode.
Lost, to slovo sa sklada vlastne z dvoch vyrazov, jasne, po istom case mas na to oko, tieto dlhe slova su vlastne zlozene :-)
Wissenschaften = vedy
takze to je lahke Gesundheit (zdravie) + Wissenschaften (vedy) = zdravotnicke vedy a to 's' ich spaja, takze Gesundheitswissenschaften :-)
haha, hmm, inac chcel som sa spytat, ked vidis takto brutalne dlhe nemecke slovo, citas to pismenko po pismenku?
ci si clovek zvykne a potom letmym pohladom na to to precita? tak ako kratke slova typu 4-8 pismen ? :)
inac zaujimavy vyber.. netusim o com to je ale to slovo swissenschaften sa mi tam paci :D
Lost: Gesundheitswissenschaften und Ernährungswissenschaften (health sciences + food science)
:D kamoska ide teraz studovat (uz ma dost rokov), aj aby mala opät prazdniny :DD, roky robila a chce byt opät studentka ;D