Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
maomka, ťažké na psychiku to je, a vlastne u nas to funguje tak, že k svojim povinnostiam ti pribudnú i iné papierovačky, ktoré by mali robiť iní, plus niektorí si z teba urobia doslova poskoka... ale tak všade to je inak, tak uvidíme...
lost, noooo, vyzerá to celkom dobre, vďaka... jo, to o tom zvyšovaní cien som už počula, moc som sa tomu nepotešila, ach... no čo, obetujem časť výplaty...
myslim ze je to aj v 500 aj 750 a urcite aj 1000/2000 :)
takto sa vola:
mozno sa da aj inde najst lacnejsie o kusok :)
ono teraz vyskocila cena HDD asi na dvojnasobok, lebo pred rokomv "vytopilo" sklady v thajsku ci kde :)
no a na slovensku na tom ryzuju predajcovia..
ale ako pozeram tak ani na ebay.de to nie je ziadna slava, plus ebay.com ma velmi zly kurz EUR/USD teraz..
takze asi ten prvy link + mozno ine vyhladavace :)
inac ja mam 250GB verziu a mozem dat kratky review :)
ma cca 2 roky mozno aj 3 roky uz..
cestoval v batohu pomerne casto, potom 1 rok bol prachom zapadnuty..
nedavno som na neho omylom prilepil magnet :)
ale stale funguje :)
cize je pomerne OK :)
OJka, preco ta odhovarali?
lost, ten tvoj vyzerá celkom fajn, niečo také si predstavujem i ja.... a akú veľkú pamäť to má? ja som rozmýšľala asi nad 500 alebo 750, ešte neviem ....
maoamka, noooo, ak motyka vystrelí, tak by som rada i to PhD... teraz je to už len v Božích rukách a vo hviezdach ... tak uvidíme, ako bude. I keď veľmi veľmi veľmi veľa ľudí ma od toho odhováralo...
ojka,
no ja mam nieco taketo:
celkom fajn na prenost, a kolko GB by to malo mat ?
smajlik sa mi rozpolil, malo byt :-)
ahoj Ojka, chystas sa na PhD.? juuuj :-
slnečnica, skôr mám veľký bordel v PC a málo miesta v ňom.
a pošta zo školy stále nechodí, tak neviem, veľké šance tomu asi nedávam, nemyslím teraz na to... do augusta sa snáď vyjadria, keď už si tak davajú na čas...
Slečna doktorantka bude vláčiť veľa materiálov?:-):-)
lost, chcela by som taký na prenášanie so sebou...
inko, uau, tak nová kupelna, no pekne, pekne,... a len obkladačky meníte, alebo celé zariadenie? bude nová vanička?