Prečo ešte nespíte?

Maoam

lina je uzasna, vela cokolady, oriesky, perfektna plnka

slovenske keksy su obrovske, take tu nemame :D, tu mas len take velkosti malickych keksikov ako Manner a pod., pripadne slovenske Minonky, taka velkost

ale taky keks ako Horalka, Lina, z ktoreho daco mas tu nemame :-//

Maoam

Lost :DD, no to je velmi mile od teba :D. Kamos s kamoskou mi pisali, ze by som mala dojst pozriet konecne do BA :D, tak ked pridem, nakupim za dva kufre sladkosti na beton :D. A ked uz budem v BA, tak si musim ist pozriet tu vasu atrakciu menom Aupark, nech to vidim na vlastne oci, co sa tu stale premiela :DD v roznych temach :D.

lost

jaaaj ale LINA, to som jedaval ako horalku, tj. rad za radom a bola lepsia ako horalka (lebo obalena cokoladou..), teraz som tiez hladny :D ale uz sa mi varia cestoviny :D

Maoam

Lost, mam strasnu chut na keks LINA, ktory mate na SVK, konkretne orieskovu Linu, boze, mala by som zalozit temu, ze co s tym :DD. A nemam ziadny doma v zasobe! :-/////// Kukala som, ci sa to da online objednat, ale nie k nam do DE :-/.

Maoam

Lost, bolo by to tazsie vyslovit bez toho 's', vsak si to skus nahlas povedat bez S a potom s tym S a uvidis, ze je to prirodzenejsie s tym S :D